رونمایی روبیو از برنامه‌های آمریکا برای ونزوئلا هشدار مجارستان به اروپا درباره جنگ مستقیم با روسیه ناتو: گرینلند برای استقرار نیرو‌های نظامی بیشتر آمریکا آماده است موضع‌گیری وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله: حزب الله باید خلع سلاح و منحل شود گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است انتقال تعدادی از زندانیان ایرانی از عراق به کشور

سفر احتمالی محمد بن سلمان به کره جنوبی

رسانه‌ها از سفر احتمالی ولیعهد سعودی به سئول در اواسط نوامبر خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر. مقامات کره جنوبی اعلام کردند با وجود لغو برنامه‌ها، امکان دارد «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی، در ماه جاری میلادی به کره جنوبی سفر کند.

مقامات ریاست جمهوری و دیپلماتیک کره تاکید کردند که این سفر پس از نشست گروه 20 که قرار است 15 تا 16 نوامبر (24 و 25 آبان) در اندونزی برگزار شود، ترتیب داده شده است. گروه 20، یک مجمع بین‌المللی بوده که دولت‌ها و بانک‌های مرکزی 19 کشور و اتحادیه اروپا را گرد هم می‌آورد.

یکی از مقامات ریاست جمهوری به خبرگزاری یونهاپ اعلام کرد : برنامه بن سلمان، بسیار متغیر است، بنابراین باید تا لحظه آخر صبر کنیم و تصمیم نهایی او را ببینیم. پیش از این رسانه‌ها در اواسط ماه اکتبر اعلام کردند که سفر ولیعهد سعودی به سئول لغو شده است.

همچنین خبرگزاری رسمی الجزایر در بیانیه‌ای کوتاه اعلام کرد که محمد بن سلمان در تماس تلفنی با «عبدالمجید تبون» رئیس جمهور الجزایر از شرکت نکردن در نشست سران اتحادیه عرب ابراز تأسف کرد و ولیعهد عربستان به توصیه پزشکان در اجلاس سران کشورهای عربی شرکت نمی‌کند.

پروژه‌های ساخت و ساز در «نئوم» به عنوان پروژه خارجی شهر هوشمند عربستان سعودی توسط بن سلمان در میان تاجران کره جنوبی اشتیاق زیادی به وجود آورده است.

عربستان و کره جنوبی روابطی در زمینه اقتصادی دارند که در حاشیه سفر «مون جائه این» رئیس جمهور سابق کره جنوبی به ریاض اوایل سال جاری، توافقات زیادی بین دو کشور امضا شد.

در ماه ژوئیه «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان با « سئوک یول» رئیس جمهور کره جنوبی در سئول دیدار و در خصوص تقویت روابط دوجانبه میان دو کشور گفت‌وگو کرد.

اخیرا روزنامه هندی «اکونومیک تایمز» نیز اعلام کرد که ولیعهد سعودی قصد دارد در اواسط نوامبر در کنار سفر به اندونزی برای شرکت در نشست گروه 20، به هند نیز سفر کند./ تسنیم

ارسال نظر