سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

واکنش روسیه به ادعای ضد ایرانی وال استریت ژورنال

واکنش روسیه به ادعای ضد ایرانی وال استریت ژورنال سخنگوی کرملین به داستان‌سرایی روزنامه آمریکایی مبنی بر این که عربستان سعودی اطلاعاتی را با آمریکا به اشتراک گذاشته که حاکی از حمله قریب الوقوع ایران به اهدافی در داخل عربستان است، واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه در واکنش به داستان‌سرایی روزنامه آمریکایی مبنی بر این که عربستان سعودی اطلاعاتی را با آمریکا به اشتراک گذاشته که حاکی از حمله قریب‌الوقوع ایران به اهدافی در داخل عربستان است، گفت نمی‌داند این گمانه‌زنی‌ها از کجا نشأت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، پسکوف چهارشنبه (دوم نوامبر) گفت: مسکو هیچ اطلاعاتی درباره حمله احتمالی ایران به عربستان سعودی و سایر کشورها ندارد. وی اظهار داشت: ما اصلا چنین اطلاعاتی نداریم، و نمی‌دانیم این گمانه‌زنی‌ها از کجا آمده است.

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال سه‌شنبه در مقاله‌ای مدعی شد که عربستان سعودی اطلاعاتی را با آمریکا به اشتراک گذاشته که حاکی از حمله قریب الوقوع ایران به اهدافی در داخل عربستان سعودی است. بر اساس این ادعای جدید، ارتش آمریکا و دیگر نیروها در منطقه غرب آسیا، سطح آماده‌باش را افزایش داده‌اند.

در همین زمینه «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا عصر سه‌شنبه در کنفرانس خبری خود در پاسخ به سوالی در این باره که آیا به شهروندان آمریکایی درباره این تهدید قریب‌الوقوع در عربستان سعودی اطلاع داده شده، گفت: «من از هیچگونه هشدار کنسولی اطلاعی ندارم».

یک سخنگوی کاخ سفید اما سه‌شنبه (اول نوامبر) مدعی شد واشنگتن نگران تهدیدات ایران علیه عربستان سعودی است و در صورت لزوم در پاسخگویی درنگ نخواهد کرد. این سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید مدعی شد: ما نگران این تهدید تصویر شده (توسط وال استریت ژورنال) هستیم و از طریق کانال‌های نظامی و اطلاعاتی با سعودی‌ها در تماس دائمی باقی می‌مانیم. برای اقدام در دفاع از منافع خود و شرکایمان در منطقه تردید نخواهیم کرد.

مقاله ادعایی این روزنامه آمریکایی در زمانی مطرح شده که روابط ریاض و واشنگتن طی هفته‌های گذشته به دلیل تصمیم اوپک پلاس برای کاهش دو میلیون بشکه‌ای تولید نفت به تیرگی گراییده است. اوایل اکتبر بود که سازمان اوپک پلاس اعلام کرد تولید نفت خود را کاهش می‌دهد. در پی اعلام این تصمیم، جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه سی‌ان‌ان گفت این اقدام پیامدهایی برای روابط واشنگتن و ریاض خواهد داشت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار