هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران

فرانسه به دنبال ساخت نیروگاه هسته‌ای نسل جدید

فرانسه به دنبال ساخت نیروگاه هسته‌ای نسل جدید دولت فرانسه در بحبوحه تشدید بحران انرژی لایحه‌ای را برای تسریع ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای جدید ارائه می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر در شرایطی که بحث عمومی در مورد جایگاه انرژی هسته‌ای در فرانسه آغاز می‌شود، دولت روز چهارشنبه لایحه خود را برای تسریع ساخت راکتور‌های جدید هسته‌ای ارائه می‌کند.

در حالی که نیاز به برق افزایش می‌یابد تا کشور امکان پیدا کند خود را از انرژی‌های فسیلی خلاص کند، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه از ساخت شش راکتور ایی پی آر EPR نسل جدید با گزینه‌ای برای اضافه کردن هشت راکتور دیگر همراه با توسعه موازی انرژی‌های تجدیدپذیر، خورشیدی و بادی دریایی نخست حمایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، انیس پنیه-روناشر، وزیر انرژی فرانسه در نیروگاه شینون گفت: «اگر می‌خواهیم استقلال انرژی داشته باشیم و همزمان به اهداف آب و هوایی خود برسیم، باید انرژی‌های فسیلی را با انرژی‌هایی با کربن پایین جایگزین کنیم. انرژی هسته‌ای در حال حاضر کمترین میزان کربن را در بین همه راه حل‌هایی دارد که ما در اختیار داریم.»

راکتور‌های جدید ایی پی آر تأسیسات نیروگاه‌های هسته‌ای موجود نصب خواهند شد.

هدف از لایحه‌ای که روز چهارشنبه ارائه می‌شود، «صرفه جویی در زمان» با ساده کردن رویه‌های اداری است: به عنوان مثال تأسیسات موجود از مجوز شهرسازی معاف خواهند بود، زیرا کنترل انطباق توسط سرویس‌های دولت تضمین شده است و کار بر روی ساختمان‌هایی که برای دریافت مواد رادیواکتیو در نظر گرفته نشده اند را می‌توان قبل از به پایان رسیدن تحقیقات عمومی انجام داد.

امانوئل مکرون بدین ترتیب می‌تواند نخستین سنگ بنای آن را پیش از پایان دوره اش در سال ۲۰۲۷ بگذارد هر چند راه اندازی نخستین راکتور ایی پی آر تا قبل از سال ۲۰۳۵ حتی تا افق ۲۰۳۷ نمی‌تواند صورت بگیرد.

فرانسه که برای تولید برق خود تا حدود هفتاد درصد به انرژی هسته‌ای وابسته است، سال ۲۰۱۵ تصمیم گرفته بود تا با بستن ۱۴ راکتور از ۵۸ راکتور خود، منابع تأمین انرژی خود را متنوع کند، اما موضعش اواخر سال ۲۰۲۱ تغییر کرد که از سوی رئیس جمهور اعلام شد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار