اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

مقام فرانسوی: مشاور ارشد ماکرون فردا به تهران سفر می‌کند

یک مقام دولت فرانسه روز دوشنبه گفته مشاور ارشد رئیس‌جمهور این کشور فردا سه‌شنبه به تهران سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۱۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 08
کد خبر: ۱۵۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر ، یک مقام کاخ الیزه روز دوشنبه مدعی شده مشاور ارشد «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه روز سه‌شنبه در سفری دو روزه وارد تهران خواهد شد. او ادعا کرد هدف از این سفر کاستن از تنش‌ها میان ایران و آمریکا است.

«سید عباس موسوی»، سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران امروز دوشنبه از احتمال سفر «امانوئل بُن» مشاور دیپلماتیک رئیس جمهور فرانسه به ایران «طی روزهای آتی» خبر داده بود.

 

خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام فرانسوی نوشت: «ایران و آمریکا هر دو در مرحله فعلی در افزایش فشارها نفع دارند اما هر دو طرف در نهایت خواستار آغاز گفت‌‌وگوها می‌شوند.

مقام فرانسوی گفت: «نکته مهم در یک وضعیت بحرانی مانند وضعیت فعلی، یافتن نقاط میانه‌ای است که ما را از وضعیت تنش حداکثری به سمت مذاکره پیش می‌برد. این کاری است که ما سعی می‌کنیم انجام دهیم.»

دولت آمریکا بعد از خروج از برجام در اردیبهشت‌ماه سال گذشته سیاستی موسوم به «کارزار فشار حداکثری» را علیه ایران در دستور کار قرار داده است. واشنگتن ادعا کرده هدف از این سیاست رسیدن به توافقی جدید با ایران است که در آن به همه مسائل مورد اختلاف پرداخته می‌شود.

 

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا خردادماه بعد از چندین هفته صحنه‌آرایی نظامی و تهدید ایران، در یک کنفرانس خبری مشترک با نخست‌وزیر ژاپن گفت که تمایل دارد با تهران وارد مذاکره شود.

مقام‌های جمهوری اسلامی ایران با یادآوری اینکه آمریکا با خروج از توافق هسته‌ای میز مذاکره را ترک کرده هر گونه گفت‌وگوی جدید با دولت این کشور را رد کرده‌اند.

روزنامه نیویورک‌تایمز ۱۷ خردادماه به نقل از مقام‌های دولت ترامپ گزارش داد پیشنهادهای رئیس‌جمهور آمریکا برای مذاکره با ایران جدی نیست و او قصد دارد سیاست دولت خود را جایی بین دیپلماسی و تهدید نظامی قرار دهد، بدون آنکه قصد عملی کردن هیچ‌کدام از این دو را داشته باشد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار