واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

کمیسیون اروپا: تلاش‌های دیپلماتیک زیادی برای حفظ برجام در جریان است

کمیسیون اروپا ضمن تأکید بر اهمیت برجام در امنیت جهانی تصریح کرد که تلاش‌های دیپلماتیک زیادی برای حفظ توافق هسته‌ای ایران در جریان است و از ایران می‌خواهیم که اقداماتی را در جهت تضعیف برجام انجام ندهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۱۸ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 09
کد خبر: ۱۵۸۳۶

به گزترش راهبرد معاصر؛  کمیسیون اروپا ضمن تأکید بر اهمیت برجام برای امنیت جهانی تصریح کرد که تلاش‌های دیپلماتیک زیادی برای حفظ توافق هسته‌ای ایران در جریان است.

 

خبرگزاری رویترز گزارش کرد، کمیسیون اتحادیه اروپا در واکنش به گام دوم ایران در زمینه کاستن از تعهداتش ذیل برجام در نتیجه بدعهدی واشنگتن و همپیمانان اروپایی این کشور در عمل به وعده‌های برجامی‌اشان در قبال ایران، گفت: «ما همچنان ایران را ترغیب می‌کنیم که توافق هسته‌ای 2015 را تضعیف نکند».

 

این کمیسیون اروپایی تصریح کرد: تلاش‌های دیپلماتیکی بسیار زیادی برای حفظ توافق هسته‌ای ایران که برای امنیت جهان حائز اهمیت است، وجود دارد».

 

ایران روز یکشنبه هفته جاری (16 تیرماه)، همزمان با پایان یافتن مهلت ۶۰ روزه به کشورهای غربی برای عمل به تعهدات خود در برجام دومین گام برای کاستن از تعهدات خود ذیل این توافق را اعلام کرد. همزمان با پایان یافتن مهلت ۶۰ روزه، «علی ربیعی» سخنگوی دولت با همراهی «عباس عراقچی» معاون سیاسی وزارت خارجه و «بهروز کمالوندی» سخنگوی سازمان انرژی اتمی گام دوم ایران و دلیل آن تشریح شد.

 

در این نشست خبری، سید عباس عراقچی گفت: «ما امروز در موعد 60 روز پایان گام اول کاهش تعهدات در برجام هستیم و از آنجا که خواسته های ما و فروش نفت قبل از برجام تحقق نیافته گام دوم را برمی‌داریم.»

 

ایران پس از خروج آمریکا از برجام یک‌سال به اروپایی‌ها برای ایجاد راهکارهای مناسب تجارت با ایران فرصت داد اما اروپا در عمل کاری از پیش نبرد. پس از یک‌سال صبر راهبردی، ایران در دو مرحله اعلام کرد که به سقف 300 کیلویی ذخایر اورانیوم و سطح غنی‌سازی ۳.۶۷ درصد پایبند نخواهد بود. کاهش تعهدات هسته‌ای ایران ذیل دو بند 26 و 36 برجام صورت می‌پذیرد و ناقض این توافق نیست.

 

از طرف دیگر، «فردریک دال» سخنگوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز گذشته (دوشنبه) عبور ایران از سطح غنی‌سازی 3.67 درصدی را تایید کرد.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار