تعطیلی مدارس به کجا رسید؟-راهبرد معاصر
وزیر بهداشت: در منطقه چابهار تب دنگی افزایش یافته است بارش برف و باران در تهران از یکشنبه عضو کمیسیون بهداشت: شیوع ویروس چینی در ایران صحت ندارد وعده وزیر آموزش و پرورش برای حذف مدارس سنگی و کانکسی هشدار خطرناک فرونشست / تهران سالانه ۱۹ سانتی‌متر پایین می‌رود آموزش و پرورش شرایط جدید برای ورود به دانشگاه فرهنگیان را اعلام کرد + جزییات مدیر مرکز مطالعات تیمز ایران: از هر ۵ دانش‌آموز ایرانی ۲ نفر اصلا یاد نمی‌گیرند پرونده گروگانگیری ۲۹ ماهه در رشت افسانه است؟ / گروگان‌ها را به هواخوری در شهر و مجلس ترحیم فامیل بردند! هشدار تصاویر دلخراش/ مرگ آناکوندای ۶ متری باردار در تصادف + فیلم نظام پزشکی: ۳۰ هزار پزشک عمومی در کشور بیکار هستند پایان مهلت مشاهده و تایید «سوابق تحصیلی»؛ امروز + جزئیات هزینه‌های سلامت ۶۰ درصد افزایش یافته است علل و علائم ناباروری را بشناسید استعفای ۳ عضو شورای شهر کرگان در پی به آتش کشیدن شهردار این شهر + عکس تهران گرم می‌شود؛ پایداری آلودگی تا هفته آینده

تعطیلی مدارس به کجا رسید؟

طبق صحبت‌های مسئولان وزارت آموزش و پرورش و بهداشت نشان می‌دهد فعلاً تعطیلی مدارس به دلیل آنفلونزا مدنظر نیست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 05
کد خبر: ۱۵۷۶۷۳

به گزارش راهبرد معاصر شیوع آنفلونزا در کشور مدارس را تحت‌الشعاع قرار داده است تا جایی که برخی زمزمه‌ها مجازی شدن آموزش‌ها را محتمل می‌دانست.

پیش از این اعظم گودرزی؛ مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش درباره این احتمال به تسنیم گفته بود: در شرایط فعلی تعطیلی مدارس در دستور کار نیست و تاکید بر رعایت نکات بهداشت فردی است.

به تازگی نیز بهرام عین اللهی؛ وزیر بهداشت در حاشیه حضور خود در مجلس درباره احتمال تعطیلی مدارس به دلیل شیوع آنفلونزا گفته بود: تلاش دولت بر عدم تعطیلی مدارس است زیرا در کرونا صدمات و آسیب‌های زیادی به سیستم آموزش کشور وارد و منجر به افت تحصیلی شد البته اگر شرایط سخت شود نسبت به تعطیلی مدارس اقدام می شود و در حال حاضر تصمیمی برای تعطیلی مدارس نداریم.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش اصلی‌ترین راهکار برای جلوگیری از شیوع آنفلونزا را رعایت نکات بهداشتی می‌داند و از مدارس خواسته است تا در هر نیمکت دو دانش آموز بنشینند.

6 راهکار اصلی برای جلوگیری از آنفلونزا در مدارس که از سوی وزارت بهداشت توصیه شده بدین شرح است:

پوشاندن دهان و بینی در هنگام عطسه و سرفه و ترجیحاً استفاده از ماسک.

شست و شوی مداوم و مکرر دست‌ها.

نوشیدن آب و مایعات کافی و استراحت.

استفاده از داروهای ضد ویروسی به تجویز پزشک.

عدم استفاده خودسرانه از آنتی بیوتیک‌ها چرا که این داروها بر روی سرماخوردگی و آنفلوانزا تأثیری ندارند.

عدم حضور در اماکن عمومی و اجتماعات.

تفاوت آنفلوانزا و سرماخوردگی نیز بدین شرح است:

در مبتلایان به آنفلوآنزا، تب متداول است اما در سرماخوردگی نادر است.

سرفه در آنفلوانزا و سرماخوردگی وجود دارد که سرفه در آنفلوانزا خشک است، گلودرد نیز گاهی در مبتلایان به آنفلوآنزا بروز پیدا می‌کند، اما در سرماخوردگی متداول است.

خستگی در مبتلایان به آنفلوانزا متداول است، اما در سرماخوردگی گاهی رخ می‌دهد.

مبتلایان به آنفلوانزا به‌ندرت عطسه می‌کنند، اما این علامت در سرماخوردگی دیده می‌شود.

معمولا اسهال و استفراغ در مبتلایان به آنفلوانزا به ویژه در کودکان متداول است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر