بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

ادعای زلنسکی درباره آموزش پهپادی ایران به روس‌ها

ادعای زلنسکی درباره آموزش پهپادی ایران به روس‌ها رئیس‌جمهور اوکراین مدعی شد متخصصان ایرانی در حال آموزش نیروها روس برای استفاده از هواپیما‌های بدون سرنشین هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۷ - ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 06
کد خبر: ۱۵۷۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین مدعی شد: «کی‌یف به یقین می‌داند که متخصصان ایرانی در حال آموزش روس‌ها برای استفاده از هواپیما‌های بدون سرنشین هستند.»

به گزارش خبرگزاری شهاب، زلنسکی در یک کلیپ ویدیویی که روز شنبه در تلگرام منتشر کرد، مدعی شد که کی‌یف می‌داند «دشمن برای چه چیزی آماده می‌شود» و پاسخ خواهد داد و به آزادسازی خاک خود از سیطره روسیه ادامه می‌دهد.

وی مدعی شد که روسیه از پهپاد‌های ساخت ایران علیه اوکراین استفاده می‌کند و پیام‌های مختلفی در مورد اعتراف برخی مقامات ایرانی به این موضوع منتشر شده است.

زلنسکی مدعی شد: «ما به یقین می‌دانیم که مربیان ایرانی به تروریست‌های روسی استفاده از هواپیما‌های بدون سرنشین را آموزش می‌دهند و تهران در این زمینه کاملاً سکوت کرده است.»

اوایل روز شنبه، «اولگ نیکولنکو» سخنگوی وزارت امور خارجه اوکراین در یک پست فیسبوکی مدعی شد: «تهران باید بداند که عواقب همدستی در جنایات تجاوز روسیه به اوکراین بسیار فراگیرتر از مزایای حمایت روسیه خواهد بود.»

«رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا درخصوص ایران با اشاره به سخنان «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان که تأکید کرده بود ایران چندین پهپاد پیش از آغاز جنگ اوکراین به روسیه صادر کرد، ادعا کرد این سخنان دور از واقعیت است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده