پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی

امیرعبداللهیان: امیدوارم بهترین حضور را در جام جهانی داشته باشیم

وزیر امور خارجه گفت: امیدوارم با هماهنگی کامل بین بخش‌های مختلف نظام، بهترین حضور را در جام جهانی داشته باشیم و بهترین نتیجه را به دست بیاوریم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 06
کد خبر: ۱۵۷۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (یکشنبه) ۱۵ آبان ماه در دومین نشست هماهنگی وزرا و مسئولان دستگاه‌های ذیربط در زمینه حضور ایران در جام جهانی قطر که در محل وزارت امور خارجه برگزار شد، طی سخنانی عنوان کرد: کمیته عالی باز‌های جام جهانی از ماه‌ها پیش به ریاست آقای دکتر مخبر معاون اول رئیس جمهور شکل گرفت. وزیر ورزش و جوانان و تیم همکاران آنها در بخش ورزش کشور در این چارچوب اقدامات زیادی را انجام دادند و در ماه‌های گذشته از آقای دهقانی پوده سفیر ایران در قطر هم دعوت کردیم که برای هماهنگی هر چه بیشتر میدانی کارها در این جلسه حضور یابد.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه هماهنگی‌های فنی و ورزشی، هماهنگی‌‌ها در حوزه‌های فرهنگی، در حوزه‌های سیاسی و امنیتی و در حوزه گردشگری، ارتباطات و ایاب و ذهاب و سایر حوزه‌ها تا این لحظه به خوبی انجام شده است. اما مهم این است که با توجه به وقت محدودی که پیش روی ماست، بتوانیم با هماهنگی کامل بین بخش‌‌های مختلف نظام، بهترین حضور را در بازی‌های جام جهانی داشته باشیم و ان‌شاءالله بهترین نتیجه را بگیریم.

وزیر خارجه ادامه داد: برای بهترین حضور ان‌شاءالله با هماهنگی وزرایی که در جلسه حضور دارند، رئیس کمیته المپیک که به مجموعه تیم همکاران کمک خواهد کرد و با کمک آقای تاج و فدراسیون فوتبال، امیدواریم بتوانیم کمیته پیگیری که در کشور تشکیل شده را به سطح معاونان وزرا و دستگاه‌ها برای پشتیبانی کامل امور ارتقا دهیم و همزمان بتوانیم این کمیته را در سطح مدیران کل و جایی که لازم است معاونان وزرا و حتی اگر لازم باشد در دوحه داشته باشیم.

وی اضافه کرد: هدف همه ما پشتیبانی و کمک به بخش کشور و فدراسیون فوتبال و بازیکنان به تیم ملی فوتبال است و همانطور که در آخرین جلسه توافق کردیم شعار همه برای پیروزی تیم ملی جمهوری اسلامی ایران را هدف اصلی خود قرار دهیم. همه امروز اینجا هستیم که به وزرشکاران و فدراسیون فوتبال و وزرات ورزش و جوانان کمک کنیم.

به گزارش فارس، وزیر امور خارجه ۱۸ تیر ماه سالجاری نیز در نشست هماهنگی نهادهای ذیربط مسابقات تیم ملی فوتبال کشور در جام جهانی قطر بر ضرورت انسجام و همدلی همه نهادهای مرتبط در این زمینه تأکید کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار