شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

بایدن: دنبال درگیری با چین نیستیم

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا بعد از دیدار با رئیس‌جمهور چین تأکید کرد واشنگتن به دنبال اجتناب از درگیری یا جنگ سرد با پکن است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 14
کد خبر: ۱۵۹۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر بایدن امروز در حاشیه نشست گروه ۲۰ در شهر «بالی» در اندونزی با شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین دیدار کرد. این نخستین دیدار میان سران دو کشور از زمان به قدرت رسیدن بایدن در آمریکا است.

دیدار میان روسای جمهور چین و آمریکا بعد از افزایش تنش‌های میان دو کشور در پی سفر «نانسی پلوسی»، رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا به منطقه تایوان انجام می‌شود. بایدن قول داده که در صورت حمله چین به تایوان از این منطقه دفاع خواهد کرد.

کاخ سفید در بیانیه‌ای درباره این دیدار در روز دوشنبه تصریح کرده است: «بایدن در خصوص تایوان به طور مفصل تشریح کرد که سیاست ما در خصوص چین واحد تغییر نکرده است و ایالات متحده با هر گونه تغییر یکجانبه در وضع موجود از سوی هر یک از دو طرف مخالف است.»

سیاست چین واحد اظهار می‌کند که تایوان رسمی بخشی از چین است. با آنکه آمریکا با تایوان روابط «غیررسمی» دارد با این جزیره روابط قوی تجاری و امنیتی دارد و از آن به عنوان «شریک کلیدی» خود یاد می‌کند.

بایدن روز دوشنبه گفت که فکر نمی‌کند تهدید حمله چین به تایوان قریب‌الوقوع باشد. او گفت: «من کاملاً معتقدم که نیازی به ایجاد یک جنگ سرد جدید نیست.»

رئیس‌جمهور آمریکا اضافه کرد: «من بارها با شی جین پینگ دیدار کرده‌ام. ما گفت‌وگوهای صریح و صادقانه‌ای در خصوص همه موضوعات داشتیم. فکر نمی‌کنم تهدید قریب‌الوقوعی از سوی چین برای حمله به تایوان وجود داشته باشد و من این را به صراحت گفتم که سیاست ما در قبال تایوان اصلاً تغییر نکرده است.»/فارس

ارسال نظر