پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

عیادت تعدادی از نمایندگان مجلس از مجروحان فراجا

تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از تعدادی مجروحان نیروی انتظامی در ناآرامی‌های اخیر عیادت و دلجویی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 08
کد خبر: ۱۵۸۲۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، ظهر امروز وحید جلال زاده و ابرهیم رضایی رییس و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، مسعود پزشکیان عضو کمیسیون بهداشت و درمان با حضور در بیمارستان ولیعصر (عج) فراجا از تعدادی مجروحان نیروی انتظامی سروان تورج اردلان، ستوان دوم علی سبزی، گروهبان یکم حمید رضائی فرد و ستوان سوم اباالفضل سلیمی عیادت و دلجویی کرد.

جلال زاده در جریان عیادت از این مجروحان نیروی انتظامی گفت: در تمام دنیا مردم و قانون پشتیبان حافظان امنیت هستند؛ از روزهای اول، از نیروی انتظامی حمایت کردیم که با سعه صدر و مدارا در صحنه با آنهایی که مرز قانون و اعتراض را رد کردند و با برخی از افرادی که در خیابان دست به اغتشاش زنند مقابله کردند.

وی با اشاره به بیانیه حمایتی نمایندگان از حافظان امنیت و فراجا گفت: همچنین در جلساتی که با وزارت خانه های کشور و اطلاعات، سپاه و بسیج، صداسیما و دیگر دستگاه ها برگزار شد، تاکیدمان بر مدارا با مردم و نه با اغتشاشگر، ضدانقلاب و آنهایی بود که دست به اسلحه می برند. انتظار مردم از نظام، حفظ آرامش و امنیت در جامعه است لذا قطعا باید با اغتشاشگران برخورد قانونی شود؛ در این میان تدابیری انجام می شود تا آنهایی که اعتراض دارند طبق موازین قانونی فرصتی برایشان فراهم شود تا اعتراضشان را مسالمت آمیز به گوش مسئولان برسانند.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ادامه داد: روزی نیست که در مقابل مجلس قشری حضور نداشته و اعتراض نکنند، نمایندگان در بین آنها حاضر شده و به امورشان رسیدگی می کنند؛ امیدواریم با تلاشی که صورت گرفته ناامنی ها کاهش یابد و دوباره کشور به روزهای عادی خودش بازگردد و اقتصاد، آموزش، درمان و همه امور روال سابق خود را طی کند./ ایسنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
0
0
خدا به مجروهین عزیز فراجا شفا عنایت کند و امید داریم که فراجا با قاطعیت و محکم در مقابل اراذل و اغتشاشگران و منافقین تجزیه طلب به ایستد.
تحلیل های برگزیده