پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

عیادت تعدادی از نمایندگان مجلس از مجروحان فراجا

عیادت تعدادی از نمایندگان مجلس از مجروحان فراجا تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از تعدادی مجروحان نیروی انتظامی در ناآرامی‌های اخیر عیادت و دلجویی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 08
کد خبر: ۱۵۸۲۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، ظهر امروز وحید جلال زاده و ابرهیم رضایی رییس و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، مسعود پزشکیان عضو کمیسیون بهداشت و درمان با حضور در بیمارستان ولیعصر (عج) فراجا از تعدادی مجروحان نیروی انتظامی سروان تورج اردلان، ستوان دوم علی سبزی، گروهبان یکم حمید رضائی فرد و ستوان سوم اباالفضل سلیمی عیادت و دلجویی کرد.

جلال زاده در جریان عیادت از این مجروحان نیروی انتظامی گفت: در تمام دنیا مردم و قانون پشتیبان حافظان امنیت هستند؛ از روزهای اول، از نیروی انتظامی حمایت کردیم که با سعه صدر و مدارا در صحنه با آنهایی که مرز قانون و اعتراض را رد کردند و با برخی از افرادی که در خیابان دست به اغتشاش زنند مقابله کردند.

وی با اشاره به بیانیه حمایتی نمایندگان از حافظان امنیت و فراجا گفت: همچنین در جلساتی که با وزارت خانه های کشور و اطلاعات، سپاه و بسیج، صداسیما و دیگر دستگاه ها برگزار شد، تاکیدمان بر مدارا با مردم و نه با اغتشاشگر، ضدانقلاب و آنهایی بود که دست به اسلحه می برند. انتظار مردم از نظام، حفظ آرامش و امنیت در جامعه است لذا قطعا باید با اغتشاشگران برخورد قانونی شود؛ در این میان تدابیری انجام می شود تا آنهایی که اعتراض دارند طبق موازین قانونی فرصتی برایشان فراهم شود تا اعتراضشان را مسالمت آمیز به گوش مسئولان برسانند.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ادامه داد: روزی نیست که در مقابل مجلس قشری حضور نداشته و اعتراض نکنند، نمایندگان در بین آنها حاضر شده و به امورشان رسیدگی می کنند؛ امیدواریم با تلاشی که صورت گرفته ناامنی ها کاهش یابد و دوباره کشور به روزهای عادی خودش بازگردد و اقتصاد، آموزش، درمان و همه امور روال سابق خود را طی کند./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
0
0
خدا به مجروهین عزیز فراجا شفا عنایت کند و امید داریم که فراجا با قاطعیت و محکم در مقابل اراذل و اغتشاشگران و منافقین تجزیه طلب به ایستد.
تحلیل های برگزیده