ظریف: زمانی که آمریکایی‌ها همدیگر را می‌خوردند، ما اینجا تمدن داشتیم عارف: عقب ماندگی در تکمیل برنامه سلامت الکترونیک باید جبران شود پزشکیان: تا وقتی اسرائیل از نظارت جهانی مستثناست، نمی‌شود از صلح سخن گفت ایران هزینه سالانه پناهجویان افغانستانی را اعلام کرد سلامت انتخابات خط قرمز دولت است اسلامی: پیشرفت صنعت هسته‌ای ما با حمله نظامی هم متوقف نشد امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟

وزیر کشور به استان گلستان سفر کرد

وزیر کشور دقایقی پیش وارد استان گلستان شد و مورد استقبال مسئولان استانی قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۱ - ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 08
کد خبر: ۱۵۸۳۲۱

بهگ گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی وزیر کشور در سفر به استان گلستان، مورد استقبال علی محمد زنگانه و مسئولان استانی قرار گرفت.

وزیر کشور در جمع خبرنگاران، هدف از این سفر را شرکت در جشنواره اقوام که در این استان برپا شده است، معرفی کرد و افزود: اقدام بسیار خوبی است که با همکاری استاندار و گردشگری اجرا شده است.

وحیدی، استان گلستان را نگین اقوام ایرانی توصیف کرد و ادامه داد: این استان محل مناسبی برای برپایی چنین جشنواره‌ای است که پس از توقف چند ساله، از سر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: اقوام ایرانی در این استان همواره با صلح و صفا در کنار هم زندگی کرده‌اند و این پیام را به همه مخابره می کند که همه اقوام تحت پرچم بلند ایران گرد هم می‌آیند و افتخارآفرینی می‌کنند.

وزیر کشور در پاسخ به سوالی درباره عدالت بودجه‌ای هم گفت: عدالت‌ورزی جزء شعارهای اصلی دولت آیت الله رئیسی است و یکی از دلایل سفرهای استانی ایشان، همین موضوع بوده است.

وحیدی افزود: ان‌شاءالله کمبودهایی که از گذشته وجود داشته است، با اقدامات مجاهدانه مسئولان استانی و کمک‌های ملی،برطرف شود که جزء خواسته‌های جدی دولت است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار