نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

وزیر اسرائیلی: کشورهای عربی نگران کابینه نتانیاهو هستند

وزیر همکاری‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی گفت باوجود نگرانی کشورهای عربی از کابینه آینده «بنیامین نتانیاهو»، توافقات قبلی تل‌آویو با این کشورها همچنان تداوم خواهند یافت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 09
کد خبر: ۱۵۸۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، «عیساوی فریج» وزیر همکاری‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه «آی‌۲۴» درباره ترس‌ و نگرانی کشورهای عربی از کابینه بعدی تل‌آویو سخن گفت.

 

وزیر همکاری‌های منطقه‌ای در گفت‌وگو با «ادهم حبیب الله» خبرنگار این شبکه‌، نگرانی کشورهای عربی را از تغییر وضعیت سیاسی رژیم صهیونیستی به ویژه پس از پیشتازی جناح راست در انتخابات کنست و پایان یافتن کار کابینه «یائیر لاپید» بیان کرد.

 

فریج در ادامه تاکید کرد: حتی با وجود تغییر کابینه فعلی لاپید، کابینه بعدی در چارچوب توافقات صورت گرفته با کشورهای عربی به کارش ادامه خواهد داد و این توافقات حتی برای کابینه راست‌گرایان نیز مفید و کارساز خواهند بود.

 

وی در ادامه باتوجه به پیشرفت گفت‌وگوهای عربی-اسرائیلی درباره همکاری در برخی حوزه‌ها، گفت که روز گذشته (سه‌شنبه، ۹نوامبر) دومین و آخرین مرحله از مذاکرات درباره توافق‌نامه احداث ایستگاه شیرین‌سازی آب در دریای مدیترانه با اردن امضا شده است.

 

طبق نتایج انتخابات رژیم صهیونیستی که پنجشنبه هفته گذشته اعلام شد، «بنیامین نتانیاهو» و متحدان راست‌گرای افراطی او ۶۴ کرسی را در کنست تصاحب کردند؛ حزب لیکود به ریاست نتانیاهو به تنهایی ۳۲ کرسی را از آن خود کرد.

 

احتمال نخست‌‌وزیری مجدد نتانیاهو باعث ترس کشورهای عربی شده است؛ مسئولان اردنی هشدار دادند که در صورت اقدام کابینه جدید رژیم صهیونیستی به تغییر وضعیت موجود در قدس شرقی، به روابط دو طرف خدشه وارد خواهد شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار