دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دست رد آنکارا به سینه تل‌آویو درباره حماس

منابع رسانه‌ای از مخالفت آشکار آنکارا با درخواست رژیم صهیونیستی مبنی بر اخراج رهبران و اعضای حماس از خاک ترکیه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 10
کد خبر: ۱۵۸۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، منابع آگاه رسانه‌ای، امروز (پنجشنبه، ۱۰ نوامبر)، اعلام کردند که ترکیه با درخواست رژیم صهیونیستی مبنی بر طرد و اخراج رهبران جنبش حماس و کلیه افراد فعال وابسته به این جنبش فلسطینی مخالفت کرده است.

 

وبگاه اسرائیلی «آی۲۴» به نقل از وبگاه انگلیسی «میدل ایست آی» نوشت: مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه سه‌شنبه پیش طی نشست پارلمان تاکید کرد که ترکیه طی مذاکرات دوجانبه، از اجرای خواسته‌های اسرائیل برای اخراج رهبران حماس مقیم این کشور خودداری کرد.

 

بر اساس این گزارش، وی در پاسخ به سوال نمایندگان پارلمان، تصریح کرد: آنکارا حماس را یک سازمان تروریستی نمی‌داند و اخراج رهبران و اعضای آن از ترکیه را رد می‌کند.

 

وزیر خارجه ترکیه گفت: ما هیچ درخواست اسرائیل درباره حماس را پاسخ ندادیم زیرا به حماس به عنوان یک جنبش تروریستی نمی‌نگریم.

 

به نوشته روزنامه عبری «یدیعوت آحارانوت» اواخر اکتبر گذشته بود که «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، در سفر به آنکارا، از «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه خواست تا رهبران حماس مقیم در این کشور را اخراج کند.

 

این سفر دو ماه پس از ازسرگیری کامل روابط دیپلماتیک میان آنکارا و تل‌آویو پس از سالها تنش و بحران صورت گرفت. از سال ۲۰۲۰، مقامات صهیونیست، از ترکیه می‌خواهند که تصمیمات و گامهای ملموسی در خصوص حضور نیروهای حماس در این کشور، اتخاذ کند امری که با مخالفت آنکارا مواجه است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار