دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب

دست رد آنکارا به سینه تل‌آویو درباره حماس

منابع رسانه‌ای از مخالفت آشکار آنکارا با درخواست رژیم صهیونیستی مبنی بر اخراج رهبران و اعضای حماس از خاک ترکیه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 10
کد خبر: ۱۵۸۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، منابع آگاه رسانه‌ای، امروز (پنجشنبه، ۱۰ نوامبر)، اعلام کردند که ترکیه با درخواست رژیم صهیونیستی مبنی بر طرد و اخراج رهبران جنبش حماس و کلیه افراد فعال وابسته به این جنبش فلسطینی مخالفت کرده است.

 

وبگاه اسرائیلی «آی۲۴» به نقل از وبگاه انگلیسی «میدل ایست آی» نوشت: مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه سه‌شنبه پیش طی نشست پارلمان تاکید کرد که ترکیه طی مذاکرات دوجانبه، از اجرای خواسته‌های اسرائیل برای اخراج رهبران حماس مقیم این کشور خودداری کرد.

 

بر اساس این گزارش، وی در پاسخ به سوال نمایندگان پارلمان، تصریح کرد: آنکارا حماس را یک سازمان تروریستی نمی‌داند و اخراج رهبران و اعضای آن از ترکیه را رد می‌کند.

 

وزیر خارجه ترکیه گفت: ما هیچ درخواست اسرائیل درباره حماس را پاسخ ندادیم زیرا به حماس به عنوان یک جنبش تروریستی نمی‌نگریم.

 

به نوشته روزنامه عبری «یدیعوت آحارانوت» اواخر اکتبر گذشته بود که «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، در سفر به آنکارا، از «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه خواست تا رهبران حماس مقیم در این کشور را اخراج کند.

 

این سفر دو ماه پس از ازسرگیری کامل روابط دیپلماتیک میان آنکارا و تل‌آویو پس از سالها تنش و بحران صورت گرفت. از سال ۲۰۲۰، مقامات صهیونیست، از ترکیه می‌خواهند که تصمیمات و گامهای ملموسی در خصوص حضور نیروهای حماس در این کشور، اتخاذ کند امری که با مخالفت آنکارا مواجه است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر