غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

ژنرال اسرائیلی:انتصاب‌های نتانیاهو در کابینه جدید یک «فاجعه بزرگ» است

«عاموس گلعاد» ژنرال اسرائیلی و رئیس سابق بخش امنیتی و سیاسی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس سابق پژوهشکده مرکز اطلاعات نظامی این رژیم (امان)، روز گذشته (شنبه، ۱۲نوامبر) وضعیت انتصاب‌ها در کابینه آینده تل‌آویو را به عنوان یک «فاجعه بزرگ» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۸۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر طبق گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، این نظامی صهیونیست درباره فاجعه بزرگی که در صورت انتصاب «بزالل اسموتریچ» رئیس حزب «صهیونیسم دینی» به عنوان وزیر جنگ کابینه آینده این رژیم توسط «بنیامین نتانیاهو» رخ خواهد داد، هشدار داده است.

گلعاد روز گذشته در گفت‌وگویی رسانه‌ای که توسط شبکه ۱۳ اسرائیلی منتشر شد، به احتمال انتصاب اسموتریچ، رئیس حزب صهیونیسم مذهبی به عنوان وزیر دفاع در کابینه نتانیاهو اشاره کرده و درباره تبعات آن هشدار داده است.

این در حالی است که «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه، ۱۳نوامبر بنیامین نتانیاهو، رهبر حزب «لیکود» را بعد از پیشتازی در انتخابات کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) رسماً مأمور به تشکیل کابینه کرد.

حالا نتانیاهو ۲۸ روز فرصت دارد تا کابینه خود را تشکیل دهد؛ او می‌تواند پس از این مدت ۱۴ روز دیگر نیز برای تشکیل دولتش مهلت دریافت کرد. چنانچه نتانیاهو موفق به نشکیل کابینه در این مدت زمان نشود، انتخابات کنست دوباره باید برگزار خواهد شد.

ترس‌ها از کابینه آینده رژیم صهیونیستی به رهبری نتانیاهو و همراهی افراط‌گرایان صهیونیست، تنها مختص محافل اسرائیلی نیست؛ پیشتر «عیساوی فریج» وزیر همکاری‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی نیز اذعان کرده بود که کشورهای عربی نگران کابینه نتانیاهو و تغییر وضعیت سیاسی در تل‌آویو هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر