لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

لزوم ورود دستگاه‌های نظارتی به مساله تولید و توزیع دارو

نماینده مجلس با بیان اینکه حدود 300 تا 400 و حتی 700 درصد به قیمت دارو افزوده شده است و با این وجود باز هم با کمبود دارو و آنتی بیوتیک در کشور مواجه هستیم،گفت: قطعا افرادی در پشت پرده این ماجرا به دنبال کسب سودهای کلان هستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 10
کد خبر: ۱۵۸۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره «علت بروز بحران دارویی در کشور»،گفت: افزایش قیمت دارو بر خلاف قانون است؛ زیرا قانون اجازه نمی‌دهد که در این شرایط اقتصادی که مردم با آن مواجه هستند باز هم افزایش قیمت داشته باشیم.

 

نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل آباد بیان کرد: باز هم در این شرایط حدود 300 تا 400 و حتی 700 درصد به قیمت دارو افزوده شده است و با این وجود باز هم با کمبود دارو و آنتی بیوتیک در کشور مواجه هستیم.

 

وی ضمن انتقاد از عملکرد وزارت بهداشت در مدیریت بحران دارویی در کشور، بیان کرد: دستگاه‌های نظارتی مثل وزارت اطلاعات، تعزیرات حکومتی، سازمان غذا و دارو باید به وظیفه خود عمل کنند و بر عملکرد کارخانجات تولید دارو نظارت داشته باشند.

 

این نماینده مجلس یازدهم افزود: علت کمبود دارو با توجه به اینکه تمام این داروها تولید داخل است، چرا باید در کشور اتفاق بیفتد؟ قطعا افرادی در پشت پرده این ماجرا به دنبال کسب سودهای کلان هستند. نیک بین در تشریح پشت پرده بحران دارویی در کشور،گفت: این دست‌های پشت پرده درصدد هستند که عرصه دارو را در بازار کم کنند تا بتوانند به این وسیله باعث افزایش قیمت آن شوند.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: وقتی تقاضا برای دارو زیاد شود با اولین عرضه دارو به بازار این سودجویان می‌توانند به سودهای مد نظر خود برسند؛ لذا در این شرایط دستگاه‌های نظارتی و حکومتی باید پیگیری کنند تا هر چه زودتر بحران کمبود دارو در کشور حل شود و با ادامه نظارت بر این دستگاها مانع بروز بحران‌های دیگر شوند.

 

این نماینده مجلس درباره وضعیت بحران دارو در حوزه انتخابیه‌اش، گفت: وضعیت دسترسی مردم به دارو و مخصوصا آنتی بیوتیک در کاشمر، خلیل آباد و بردسکن فاجعه است و مردم را با مشکلات متعددی درگیر کرده است. البته این شرایط فقط مختص به حوزه انتخابیه ما نیست و این شرایط در تمام کشور حاکم شده است.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: مجلس برای جلوگیری از این اتفاقات باید از وظیفه نظارتی خود استفاده کند و بر شرکت‌های داروسازی و عملکرد سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت نظارت کند تا جلوی بروز این اتفاقات در کشور گرفته شود.

 

نیک بین تاکید کرد: در شرایط اقتصادی موجود نباید اجازه دهیم افزایش قیمت دارو بار دیگری بر دوش مردم بگذارد. وزارت بهداشت باید با این شرکت‌های داروسازی برخورد و هر چه زودتر این بحران را حل کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار