لزوم ورود دستگاه‌های نظارتی به مساله تولید و توزیع دارو-راهبرد معاصر
راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور

لزوم ورود دستگاه‌های نظارتی به مساله تولید و توزیع دارو

نماینده مجلس با بیان اینکه حدود 300 تا 400 و حتی 700 درصد به قیمت دارو افزوده شده است و با این وجود باز هم با کمبود دارو و آنتی بیوتیک در کشور مواجه هستیم،گفت: قطعا افرادی در پشت پرده این ماجرا به دنبال کسب سودهای کلان هستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 10
کد خبر: ۱۵۸۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره «علت بروز بحران دارویی در کشور»،گفت: افزایش قیمت دارو بر خلاف قانون است؛ زیرا قانون اجازه نمی‌دهد که در این شرایط اقتصادی که مردم با آن مواجه هستند باز هم افزایش قیمت داشته باشیم.

 

نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل آباد بیان کرد: باز هم در این شرایط حدود 300 تا 400 و حتی 700 درصد به قیمت دارو افزوده شده است و با این وجود باز هم با کمبود دارو و آنتی بیوتیک در کشور مواجه هستیم.

 

وی ضمن انتقاد از عملکرد وزارت بهداشت در مدیریت بحران دارویی در کشور، بیان کرد: دستگاه‌های نظارتی مثل وزارت اطلاعات، تعزیرات حکومتی، سازمان غذا و دارو باید به وظیفه خود عمل کنند و بر عملکرد کارخانجات تولید دارو نظارت داشته باشند.

 

این نماینده مجلس یازدهم افزود: علت کمبود دارو با توجه به اینکه تمام این داروها تولید داخل است، چرا باید در کشور اتفاق بیفتد؟ قطعا افرادی در پشت پرده این ماجرا به دنبال کسب سودهای کلان هستند. نیک بین در تشریح پشت پرده بحران دارویی در کشور،گفت: این دست‌های پشت پرده درصدد هستند که عرصه دارو را در بازار کم کنند تا بتوانند به این وسیله باعث افزایش قیمت آن شوند.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: وقتی تقاضا برای دارو زیاد شود با اولین عرضه دارو به بازار این سودجویان می‌توانند به سودهای مد نظر خود برسند؛ لذا در این شرایط دستگاه‌های نظارتی و حکومتی باید پیگیری کنند تا هر چه زودتر بحران کمبود دارو در کشور حل شود و با ادامه نظارت بر این دستگاها مانع بروز بحران‌های دیگر شوند.

 

این نماینده مجلس درباره وضعیت بحران دارو در حوزه انتخابیه‌اش، گفت: وضعیت دسترسی مردم به دارو و مخصوصا آنتی بیوتیک در کاشمر، خلیل آباد و بردسکن فاجعه است و مردم را با مشکلات متعددی درگیر کرده است. البته این شرایط فقط مختص به حوزه انتخابیه ما نیست و این شرایط در تمام کشور حاکم شده است.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: مجلس برای جلوگیری از این اتفاقات باید از وظیفه نظارتی خود استفاده کند و بر شرکت‌های داروسازی و عملکرد سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت نظارت کند تا جلوی بروز این اتفاقات در کشور گرفته شود.

 

نیک بین تاکید کرد: در شرایط اقتصادی موجود نباید اجازه دهیم افزایش قیمت دارو بار دیگری بر دوش مردم بگذارد. وزارت بهداشت باید با این شرکت‌های داروسازی برخورد و هر چه زودتر این بحران را حل کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار