با خواص شگفت‌انگیز این ادویه طلایی برای سلامتی آشنا شوید غول ایرانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی هم نمی‌رسد واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید!

امید ایراهیمی رفت، احمد نوراللهی برگشت

احمد نوراللهی که در دو بازی قبلی الاهلی به شدت مصدوم شده بود در این بازی توانست در دقیقه ۶۹ به میدان رود که این خبر بسیار خوبی برای تیم ملی فوتبال ایران و کارلوس کی‌روش در آستانه در جام جهانی است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۲۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 11
کد خبر: ۱۵۸۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر الاهلی در روزی که احمد نوراللهی به شرایط بازی رسید توانست به پیروزی دست پیدا کند و به صدر جدول رده‌بندی لیگ امارات صعود کند.

 در هفته دهم لیگ امارات یک بازی برگزار شد که در این بازی الاهلی به مصاف النصر رفت و توانست با سه گل به پیروزی دست پیدا کند.

نکته مهم در این بازی اینکه احمد نوراللهی که در دو بازی قبلی الاهلی به شدت مصدوم شده بود در این بازی توانست در دقیقه ۶۹ به میدان رود که این خبر بسیار خوبی برای تیم ملی فوتبال ایران و کارلوس کی‌روش در آستانه در جام جهانی است چرا که شب گذشته امید ابراهیمی هم در بازی با ناکاراگوئه مصدوم شد و جام جهانی را از دست داد.

الاهلی با پیروزی که در این بازی به دست آورد ۲۲ امتیازی شد و موقتا در صدر جدول رده‌بندی قرار گرفت./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار