دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

حضور هزاران نظامی پاکستانی برای تأمین امنیت جام جهانی در قطر

در آستانه آغاز جام جهانی فوتبال در قطر، ارتش پاکستان ۴۵۰۰ نظامی را برای کمک به تأمین امنیت مسابقات به این کشور اعزام کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 12
کد خبر: ۱۵۸۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش پاکستان برای کمک به تأمین امنیت جام جهانی فوتبال 2022 که قرار است از 21 نوامبر تا 18 دسامبر به میزبانی قطر برگزار شود، 4500 نظامی را به این کشور اعزام کرده است.

 

قطر از نیروهای امنیتی و آژانس‌های پلیس کشورهای مختلف از جمله فرانسه، اردن، ترکیه، انگلیس و آمریکا کمک می‌گیرد تا از تأمین امنیت حدود 1.2 میلیون هوادار فوتبال که انتظار می‌رود برای تماشای مسابقات به قطر سفر کنند، اطمینان حاصل کند.

 

با این حال، پاکستان تنها کشوری است که سربازان پیاده را به دوحه می‌فرستد و 4500 نیروی پیاده نظام در هفته‌های اخیر وارد قطر شده‌اند.

 

یک افسر ارشد ارتش پاکستان دراین‌باره به «تلگراف» گفت این نیروها «برای انجام وظایف امنیتی در داخل و خارج از اماکن به روشی که مقامات قطر صلاح می‌دانند» مستقر خواهند شد.

 

پاکستان در ماه آگوست و پس از سرمایه‌گذاری دو میلیارد دلاری قطر در این کشور اعلام کرد که برای کمک به تأمین امنیت جام جهانی، نیروهای خود را به قطر اعزام خواهد کرد.

 

دولت قطر در ماه سپتامبر، صدها غیرنظامی، از جمله دیپلمات‌هایی که از خارج از کشور احضار شده بودند، را برای خدمت اجباری نظامی و برای اجرای پست‌های بازرسی امنیتی فراخواند.

 

با این حال، تعداد نیروهای ارتش و پلیس قطر کم بود و این کشور باید از کشورهایی کمک می گرفت که سازمان های امنیتی آن ها تجربه مدیریت صف های امنیتی استادیوم و هواداران و کشف الکل، مواد مخدر یا سلاح را دارند.

 

دولت قطر صدها غیرنظامی، از جمله دیپلمات‌ها را برای خدمت اجباری در پست‌های بازرسی امنیتی در استادیوم‌های جام جهانی فراخوانده است، اما با این حال به دلیل شمار کم نیروهای امنیتی، از شماری از کشورها نیز خواسته تا به این کشور نیروی نظامی اعزام کنند.

 

بر این اساس ترکیه 3 هزار نیروی پلیس ضد شورش را به قطر اعزام خواهد کرد و انگلیس نیز نیروی دریایی و هوایی خود را برای کمک به امنیت دریا و آسمان در طول جام جهانی به قطر اعزام می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده