رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

تاکید پاشینیان بر توسعه روابط با ایران

نخست وزیر ارمنستان با اشاره به اینکه ایران یک بازیگر بسیار مهم در مسائل منطقه‌ای و بین المللی است بر توسعه و تعمیق روابط دو کشور تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 12
کد خبر: ۱۵۸۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر نیکول پاشینیان در مصاحبه با «تلویزیون دولتی» این کشور به یادداشت تفاهم تمدید قرارداد «گاز به ازای برق» که در ایران امضا شد، اشاره کرد و گفت: کشورش با تکمیل خط سوم انتقال برق ایران-ارمنستان آماده است گاز بیشتری از ایران دریافت کرده تا تامین برق ایران را افزایش دهد.

وی خطوط انتقال برقی بین ایران و ارمنستان را کاملا پربار دانست و افزود: برای این که ما بتوانیم گاز بیشتری را برای تولید برق مصرف کنیم به صادرات بیشتر به ایران نیاز داریم و بعد از تکمیل ساخت خط سوم لوله برق به این فرصت دست خواهیم یافت. وقتی که ساخت این لوله تکمیل شود آمادگی خواهیم داشت تا گاز بیشتری را برای افزایش برق تحویلی به ایران دریافت کنیم.

پاشینیان در پاسخ به پرسشی درباره این که آیا این اقدام گامی منفی در زمینه روابط این کشور با روسیه قلمداد نمی‌شود، اظهار داشت: ارمنستان با گازی که دریافت می‌کند برق تولید می‌کند آن را به ایران باز می‌گرداند و بخشی از آن را برای تامین نیاز‌های داخلی مصرف می‌کند. چنین سازوکاری وجود دارد و تناقضی با روسیه ندارد.

نخست وزیر ارمنستان در پاسخ به پرسش دیگری درباره نقش ایران در کمک به روابط ارمنستان و جمهوری آذربایجان گفت، ایران بازیگر بسیاری مهمی در مسائل بین المللی و منطقه‌ای است و به همین دلیل است که ما روابط بسیار نزدیکی با شرکای خود در ایران داریم.

ایران و ارمنستان با امضای یادداشت تفاهم همکاری اقتصادی در بخش انرژی، با تمدید تهاتر گاز و برق بین دو کشور تا پایان سال ۱۴۰۹ موافقت کردند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار