انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

تاکید پاشینیان بر توسعه روابط با ایران

نخست وزیر ارمنستان با اشاره به اینکه ایران یک بازیگر بسیار مهم در مسائل منطقه‌ای و بین المللی است بر توسعه و تعمیق روابط دو کشور تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 12
کد خبر: ۱۵۸۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر نیکول پاشینیان در مصاحبه با «تلویزیون دولتی» این کشور به یادداشت تفاهم تمدید قرارداد «گاز به ازای برق» که در ایران امضا شد، اشاره کرد و گفت: کشورش با تکمیل خط سوم انتقال برق ایران-ارمنستان آماده است گاز بیشتری از ایران دریافت کرده تا تامین برق ایران را افزایش دهد.

وی خطوط انتقال برقی بین ایران و ارمنستان را کاملا پربار دانست و افزود: برای این که ما بتوانیم گاز بیشتری را برای تولید برق مصرف کنیم به صادرات بیشتر به ایران نیاز داریم و بعد از تکمیل ساخت خط سوم لوله برق به این فرصت دست خواهیم یافت. وقتی که ساخت این لوله تکمیل شود آمادگی خواهیم داشت تا گاز بیشتری را برای افزایش برق تحویلی به ایران دریافت کنیم.

پاشینیان در پاسخ به پرسشی درباره این که آیا این اقدام گامی منفی در زمینه روابط این کشور با روسیه قلمداد نمی‌شود، اظهار داشت: ارمنستان با گازی که دریافت می‌کند برق تولید می‌کند آن را به ایران باز می‌گرداند و بخشی از آن را برای تامین نیاز‌های داخلی مصرف می‌کند. چنین سازوکاری وجود دارد و تناقضی با روسیه ندارد.

نخست وزیر ارمنستان در پاسخ به پرسش دیگری درباره نقش ایران در کمک به روابط ارمنستان و جمهوری آذربایجان گفت، ایران بازیگر بسیاری مهمی در مسائل بین المللی و منطقه‌ای است و به همین دلیل است که ما روابط بسیار نزدیکی با شرکای خود در ایران داریم.

ایران و ارمنستان با امضای یادداشت تفاهم همکاری اقتصادی در بخش انرژی، با تمدید تهاتر گاز و برق بین دو کشور تا پایان سال ۱۴۰۹ موافقت کردند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر