آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

پاریس: آمریکا می‌تواند از تنش با ایران بکاهد

وزیر خارجه فرانسه در سخنرانی در سنای این کشور اظهار داشت که پاریس خواستار تنش زدایی در منطقه خلیج فارس است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۳ - ۱۸ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 09
کد خبر: ۱۵۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر ، وزیر خارجه فرانسه شامگاه سه‌شنبه به وقت تهران گفت که آمریکا با وجود خروج از برجام می‌تواند در مسیرکاستن از تنش‌ها تلاش کند.

به نوشته وبگاه «ریپابلیک» «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه در سخنرانی در سنای این کشور با اشاره به تصمیمات ایران برای عبور از میزان ذخایر اورانیوم 3.67 درصدی و همچنین افزایش سطح غنی سازی، آن‌ را «واکنش بد» در قبال «یک تصمیم بد» (خروج یکجانبه آمریکا از برجام ) توصیف کرد.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی فرانسه با اشاره به گفت‌و‌گوی اخیر «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور این کشور با «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا، گفت که پاریس خواستار ایجاد فضایی برای گفت‌و‌گو جهت تنش‌زدایی از وضعیت خطرناک بالقوه است.

وزیر خارجه فرانسه در حالی این سخنان را بیان داشته که ایران پس از خروج آمریکا از برجام یک‌سال به اروپایی‌ها برای ایجاد راهکارهای مناسب تجاری فرصت داد، اما اروپا در عمل کاری از پیش نبرد. پس از یک‌سال صبر راهبردی، ایران اعلام کرد که به سقف 300 کیلویی ذخایر اورانیوم و 130 تنی ذخایر آب سنگین پایبند نخواهد بود.کاهش تعهدات هسته‌ای ایران ذیل دو بند 26 و 36 برجام صورت می‌پذیرد و ناقض این توافق نیست.

به نوشته این منبع خبری، لودریان در بخش دیگر سخنان خود اظهار داشت: «آمریکایی‌ها اگرچه دیگر از امضا کنندگان (برجام) نیستند، اما ‌می‌توانند با اتخاذ ژستی آشتی‌جویانه فضایی جهت گفت‌وگو و اجتناب از تشدید کنترل‌نشده اوضاع یا حتی یک اتفاق ایجاد کنند.»

این در حالی است که دوشنبه شب یک مقام دولت فرانسه گفت که مشاور ارشد رئیس‌جمهور این کشور سه‌شنبه به تهران سفر می‌کند. یک مقام کاخ الیزه روز گذشته مدعی شده مشاور ارشد رئیس‌جمهور فرانسه سه‌شنبه در سفری دو روزه وارد تهران خواهد شد. او ادعا کرد هدف از این سفر کاستن از تنش‌ها میان ایران و آمریکاست.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار