جزئیات تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات تهران برای سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴  مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه تعطیل شدند تعطیلی آموزش حضوری مدارس و دانشگاه‌های اردبیل در روز‌های ۱۱ و ۱۲ آذر ۱۴۰۴ بازداشت ۳ نفر دیگر از شهرداری کرمانشاه مرد هزار چهره کیش دستگیر شد کدام استان‌ها دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟ دادستان کل کشور: وضعیت فعلی باید سامان یابد/ برخی جلوه‌های علنی ناهنجاری می‌تواند موجب تضعیف اعتماد عمومی شود مدارس سمنان دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد انسداد ۱۰ روزه محور چالوس + تاریخ تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه در روز دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴  مدارس قم دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد ادارات شهرستان‌های تهران پنجشنبه‌ها دورکار شدند تعطیلی مدارس ابتدایی و مهد‌های کودک در گیلان تا آخر هفته دورکاری ادارات و تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های البرز دوشنبه ۱۰ آذر ماه ۱۴۰۴ مصرف‌کنندگان تریاک یارانه سنگین می‌گیرند/ هر کیلو تریاک برای کشاورزان ۹۰ میلیون تومان ورود سامانه بارش‌های سنگین به کشور از فردا؛ کاهش محسوس دما از سه‌شنبه

آخرین وضعیت ترافیکی پایتخت + جزئیات

رییس مرکز اطلاع‌ رسانی پلیس راهور پایتخت، آخرین وضعیت ترافیکی معابر اصلی و بزرگراهی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۸۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص آخرین وضعیت ترافیکی معابر اصلی و بزرگراهی پایتخت اظهار داشت: با رصدی که از طریق دوربین‌های مرکز کنترل ترافیک از سطح معابر شهر تهران از وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراههای پایتخت در صبح یک شنبه 22 آبان ماه 1401 صورت پذیرفت ، شاهد شروع ترافیک صبحگاهی و حجم بالای ترددها در سطح معابر شهر تهران هستیم.

 

سرهنگ شریفی ادامه داد : بزرگراه شهید همت در مسیر غرب به شرق از جنت آباد ، شهید حکیم درمسیر غرب به شرق از شهید ستاری ، شیخ فضل الله در مسیر غرب به شرق از جناح دارای بار ترافیکی هستند.

 

سرهنگ شریفی گفت : بزرگراه صدر در مسیر شرق به غرب از نوبنیاد، بزرگراه شهید حاج قاسم‌سلیمانی در مسیر شرق به غرب از قبل از پل صیاد ، مسیر جنوب به شمال چمران در مقطع حکیم تا همت، مسیر غرب به شرق جاده مخصوص از گلها و در مسیر غرب به شرق آزادراه از چیتگر و آزادگان، بزرگراه شهید زین الدین در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع) ، بزرگراه بابایی در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع) ، بزرگراه یادگار امام(ره) در مسیر جنوب به شمال از گلاب، بزرگراه امام علی (ع) در مسیر جنوب به شمال از گلشن‌دوست شاهد بار ترافیکی هستیم .

 

وی گفت: در خیابان آزادی در مسیرغرب به شرق از شهیدان و استاد معین و جانبازان از میدان امام رضا (ع) ، مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی بار ترافیک سنگین است.

 

سرهنگ شریفی افزود: تیم های پلیس راهور تهران بزرگ از ابتدای صبح در تمامی تقاطع ها و معابر و میادین شهر تهران بمنظور روان سازی و کنترل ترافیک حضور دارند و طرح جناغی ها بمنظور نظم بخشی به بزرگراهها در حال اجراست./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار