هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

ریاست‌جمهوری ترکیه: یک زن عامل انتحاری انفجار استانبول بود

ریاست‌جمهوری ترکیه: یک زن عامل انتحاری انفجار استانبول بود معاون رئیس جمهور ترکیه شامگاه یکشنبه گفت که یک زن عامل انتخاری انفجار استانبول بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۹۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر «فؤاد اوکتای» تاکید کرد که انفجار در میدان تقسیم در مرکز استانبول، عملیات تروریستی بوده است.

اوکتای همچنین گفت که تعداد مجروحان این حادثه به 81 نفر افزایش یافته است که شرایط دو نفر از مجروحان وخیم گزارش شده است.

از سوی دیگر این تصویر در شبکه‌های اجتماعی با عنوان زنی که احتمالا عامل بمب‌گذاری در میدان تقسیم استانبول بوده، منتشر شده است.

عصر روز یکشنبه بود که تلویزیون ترکیه گزارش داد که  انفجاری در خیابان استقلال مشرف به میدان «تقسیم» در استانبول رخ داد. بعد از این حادثه، تیم‌های پزشکی زیادی به محل اعزام شدند و نیروهای امنیتی منطقه را محاصره کرده‌اند. 

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در واکنش به این حادثه اعلام کرد که این عملیات توسط یک عامل انتحاری زن  صورت گرفت و طی آن  ۶ نفر کشته شدند.

 رئیس جمهور ترکیه  تاکید کرد که مقابل تروریست‌ها تسلیم نمی‌شود. اردوغان گفت که ارزیابی اولیه نشان می‌دهد که این اقدام تروریستی بوده است.

کنسولگری امارات متحده عربی در استانبول نیز پس از انفجار در خیابان استقلال این شهر توصیه  ایمنی برای شهروندان اماراتی صادر کرد.

 به نوشته روزنامه «خلیج تایمز» کنسولگری امارات در ترکیه از شهروندان خود خواسته است از محل انفجار و همچنین منطقه تقسیم و اطراف آن دوری  و  دستورالعمل های ایمنی صادر شده توسط مقامات ترکیه را رعایت کنند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار