تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت

واکنش اردوغان به انفجار در میدان تقسیم استانبول

واکنش اردوغان به انفجار در میدان تقسیم استانبول «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در واکنش به انفجار امروز در استانبول گفت که مقابل تروریست‌ها تسلیم نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۹۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های ترکیه یکشنبه (۱۳ نوامبر، ۲۲ آبان) از انفجار در خیابان «استقلال» در مرکز «استانبول» خبر دادند. به دنبال انفجار عصر یکشنبه در خیابان استقلال، رئیس جمهور  ترکیه بلافاصله واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی»، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه  گفت که مقابل تروریست‌ها تسلیم نمی‌شود. اردوغان گفت که ارزیابی اولیه نشان می‌دهد که این اقدام تروریستی بوده است. اردوغان افزود که این عملیات توسط یک عامل انتحاری زن  صورت گرفت و طی آن  ۶ نفر کشته و ۵۳ نفر زخمی شدند.

اردوغان اظهار داشت: « تلاش برای به دست گرفتن کنترل ترکیه و ملت ترکیه از طریق تروریسم نتیجه‌ای نخواهد داشت.»

 

به دنبال این انفجار تلویزیون ترکیه گزارش داد که  انفجاری در خیابان استقلال مشرف به میدان «تقسیم» در استانبول رخ داد. بعد از این حادثه، تیم‌های پزشکی زیادی به محل اعزام شدند و نیروهای امنیتی منطقه را محاصره کرده‌اند. 

 

به دنبال این حادثه، وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان در توییتی با ترکیه ابراز همدردی کرد.

به گزارش خبرگزاری «ترند نیوز»، «جیحون بایراموف» وزیر خارجه جمهوری آذربایجان در این توییت نوشت‌: «از خبر انفجار در خیابان استقلال استانبول بسیار متاسف شدیم. ما به خانواده‌ها و دوستان کسانی که در نتیجه این اقدام تروریستی جان باختند، تسلیت می‌گوییم و برای مجروحان آرزوی بهبودی عاجل داریم. جمهوری آذربایجان همیشه کنار کشور دوست و برادر  ترکیه برادر نزدیک است.»

کنسولگری امارات متحده عربی در استانبول نیز پس از انفجار در خیابان استقلال این شهر توصیه  ایمنی برای شهروندان اماراتی صادر کرد.

 به نوشته روزنامه «خلیج تایمز» کنسولگری امارات در ترکیه از شهروندان خود خواسته است از محل انفجار و همچنین منطقه تقسیم و اطراف آن دوری  و  دستورالعمل های ایمنی صادر شده توسط مقامات ترکیه را رعایت کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار