ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران ترکیه و پاکستان برای اعزام نیرو به عربستان توافق کردند انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد

واکنش اردوغان به انفجار در میدان تقسیم استانبول

واکنش اردوغان به انفجار در میدان تقسیم استانبول «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در واکنش به انفجار امروز در استانبول گفت که مقابل تروریست‌ها تسلیم نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۹۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های ترکیه یکشنبه (۱۳ نوامبر، ۲۲ آبان) از انفجار در خیابان «استقلال» در مرکز «استانبول» خبر دادند. به دنبال انفجار عصر یکشنبه در خیابان استقلال، رئیس جمهور  ترکیه بلافاصله واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی»، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه  گفت که مقابل تروریست‌ها تسلیم نمی‌شود. اردوغان گفت که ارزیابی اولیه نشان می‌دهد که این اقدام تروریستی بوده است. اردوغان افزود که این عملیات توسط یک عامل انتحاری زن  صورت گرفت و طی آن  ۶ نفر کشته و ۵۳ نفر زخمی شدند.

اردوغان اظهار داشت: « تلاش برای به دست گرفتن کنترل ترکیه و ملت ترکیه از طریق تروریسم نتیجه‌ای نخواهد داشت.»

 

به دنبال این انفجار تلویزیون ترکیه گزارش داد که  انفجاری در خیابان استقلال مشرف به میدان «تقسیم» در استانبول رخ داد. بعد از این حادثه، تیم‌های پزشکی زیادی به محل اعزام شدند و نیروهای امنیتی منطقه را محاصره کرده‌اند. 

 

به دنبال این حادثه، وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان در توییتی با ترکیه ابراز همدردی کرد.

به گزارش خبرگزاری «ترند نیوز»، «جیحون بایراموف» وزیر خارجه جمهوری آذربایجان در این توییت نوشت‌: «از خبر انفجار در خیابان استقلال استانبول بسیار متاسف شدیم. ما به خانواده‌ها و دوستان کسانی که در نتیجه این اقدام تروریستی جان باختند، تسلیت می‌گوییم و برای مجروحان آرزوی بهبودی عاجل داریم. جمهوری آذربایجان همیشه کنار کشور دوست و برادر  ترکیه برادر نزدیک است.»

کنسولگری امارات متحده عربی در استانبول نیز پس از انفجار در خیابان استقلال این شهر توصیه  ایمنی برای شهروندان اماراتی صادر کرد.

 به نوشته روزنامه «خلیج تایمز» کنسولگری امارات در ترکیه از شهروندان خود خواسته است از محل انفجار و همچنین منطقه تقسیم و اطراف آن دوری  و  دستورالعمل های ایمنی صادر شده توسط مقامات ترکیه را رعایت کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار