سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

دعوت ولی‌عهد بحرین به سرزمین‌های اشغالی

دعوت ولی‌عهد بحرین به سرزمین‌های اشغالی دفتر بنیامین نتانیاهو مامور تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی اعلام کرد او طی رایزنی تلفنی با ولی‌عهد بحرین، وی را برای سفر به فلسطین اشغالی دعوت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 14
کد خبر: ۱۵۹۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که تحرکات بنیامین نتانیاهو برای تشکیل کابینه بعد از انتخابات اخیر رژیم صهیونیستی ادامه دارد، او با «سلمان بن حمد آل خلیفه» ولی‌عهد و نخست‌وزیر بحرین گفت‌و‌گوی تلفنی برقرار کرد.

 

منابع رسانه‌ای در فلسطین اشغالی خبر دادند که این رهبر حزب لیکود رژیم صهیونیستی روز یکشنبه (دیروز) با ولی‌عهد و نخست‌وزیر بحرین تماس تلفنی داشت و دو طرف درباره روابط تل‌آویو و منامه رایزنی کردند.

 

به گزارش «تایمز اسرائیل» بنا بر روایت دفتر بنیامین نتانیاهو، «ولی‌عهد تمایل بحرین را برای گسترش و تعمیق روابط بین دو کشور و رساندن همکاری‌هایمان به یک اوج جدید ابراز کرد».

 

بنا بر اعلام دفتر رهبر لیکود و مامور تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی، نتانیاهو در این رایزتی تلفنی اعلام کرد که «فرصت‌هایی بزرگ» پیش روی تل‌آویو و منامه است و او انتظار دارد که ارتباطات مستقیم دو طرف ادامه یابد.

 

به روایت بیانیه دفتر بنیامین نتانیاهو، او در گفت‌و‌گو با ولی‌عهد و نخست‌وزیر بحرین از وی برای سفر به فلسطین اشغالی دعوت کرد.

 

رایزنی تلفنی نتانیاهو در شرایطی انجام شد که او روز گذشته رسما توسط «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی به عنوان مامور تشکیل کابینه تعیین شد.

 

رژیم صهیونیستی و بحرین در سال 2020 زمانی که نتانیاهو نخست‌وزیر و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا بود، توافق سازش عادی سازی روابط موسوم به «توافق ابراهیم» را امضا کردند؛ توافقی که امارات عربی متحده هم بخشی از ان بود و بعدتر مغرب هم به آن اضافه شد.

 

بنا بر گزارش رسانه‌ها، مقام‌های بحرین بعد از انتخابات اخیر در فلسطین اشغالی اعلام کردند که به تقویت روابط با رژیم صهیونیستی ادامه خواهند داد.

 

بر همین اساس، رویترز به نقل از شیخ خالد بن احمد آل خلیفه مشاور دیپلماتیک حمد بن عیسی آل خلیفه شاه بحرین گزارشی در همین باره منتشر کرد. به گفته مشاور شاه بحرین، پیروزی نتانیاهو موضوعی «عادی و همیشه محتمل» است.

 

مشاور شاه بحرین افزود: «ما به عنوان اعضای توافقنامه ابراهیم، با اسرائیل یک توافق داریم و به توافق خود پایبند خواهیم بود و انتظار داریم که در همان مسیر ادامه یابد و مشارکت خود را با هم ادامه دهیم. ما می‌خواهیم با هم یک نمونه بسازیم، موفق شویم و با همه تهدیدها مقابله کنیم»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار