ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

دعوت ولی‌عهد بحرین به سرزمین‌های اشغالی

دعوت ولی‌عهد بحرین به سرزمین‌های اشغالی دفتر بنیامین نتانیاهو مامور تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی اعلام کرد او طی رایزنی تلفنی با ولی‌عهد بحرین، وی را برای سفر به فلسطین اشغالی دعوت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 14
کد خبر: ۱۵۹۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که تحرکات بنیامین نتانیاهو برای تشکیل کابینه بعد از انتخابات اخیر رژیم صهیونیستی ادامه دارد، او با «سلمان بن حمد آل خلیفه» ولی‌عهد و نخست‌وزیر بحرین گفت‌و‌گوی تلفنی برقرار کرد.

 

منابع رسانه‌ای در فلسطین اشغالی خبر دادند که این رهبر حزب لیکود رژیم صهیونیستی روز یکشنبه (دیروز) با ولی‌عهد و نخست‌وزیر بحرین تماس تلفنی داشت و دو طرف درباره روابط تل‌آویو و منامه رایزنی کردند.

 

به گزارش «تایمز اسرائیل» بنا بر روایت دفتر بنیامین نتانیاهو، «ولی‌عهد تمایل بحرین را برای گسترش و تعمیق روابط بین دو کشور و رساندن همکاری‌هایمان به یک اوج جدید ابراز کرد».

 

بنا بر اعلام دفتر رهبر لیکود و مامور تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی، نتانیاهو در این رایزتی تلفنی اعلام کرد که «فرصت‌هایی بزرگ» پیش روی تل‌آویو و منامه است و او انتظار دارد که ارتباطات مستقیم دو طرف ادامه یابد.

 

به روایت بیانیه دفتر بنیامین نتانیاهو، او در گفت‌و‌گو با ولی‌عهد و نخست‌وزیر بحرین از وی برای سفر به فلسطین اشغالی دعوت کرد.

 

رایزنی تلفنی نتانیاهو در شرایطی انجام شد که او روز گذشته رسما توسط «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی به عنوان مامور تشکیل کابینه تعیین شد.

 

رژیم صهیونیستی و بحرین در سال 2020 زمانی که نتانیاهو نخست‌وزیر و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا بود، توافق سازش عادی سازی روابط موسوم به «توافق ابراهیم» را امضا کردند؛ توافقی که امارات عربی متحده هم بخشی از ان بود و بعدتر مغرب هم به آن اضافه شد.

 

بنا بر گزارش رسانه‌ها، مقام‌های بحرین بعد از انتخابات اخیر در فلسطین اشغالی اعلام کردند که به تقویت روابط با رژیم صهیونیستی ادامه خواهند داد.

 

بر همین اساس، رویترز به نقل از شیخ خالد بن احمد آل خلیفه مشاور دیپلماتیک حمد بن عیسی آل خلیفه شاه بحرین گزارشی در همین باره منتشر کرد. به گفته مشاور شاه بحرین، پیروزی نتانیاهو موضوعی «عادی و همیشه محتمل» است.

 

مشاور شاه بحرین افزود: «ما به عنوان اعضای توافقنامه ابراهیم، با اسرائیل یک توافق داریم و به توافق خود پایبند خواهیم بود و انتظار داریم که در همان مسیر ادامه یابد و مشارکت خود را با هم ادامه دهیم. ما می‌خواهیم با هم یک نمونه بسازیم، موفق شویم و با همه تهدیدها مقابله کنیم»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha