کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

خشم تل‌آویو از تصمیم جدید وزارت دادگستری آمریکا

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با «اشتباه» توصیف کردن تصمیم وزارت دادگستری آمریکا برای تحقیق درباره ترور خبرنگار شهید الجزیره توسط صهیونیست‌ها، گفت تل‌آویو نه با اف‌بی‌آی و نه با هیچ سازمان خارجی همکاری نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۸ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 15
کد خبر: ۱۵۹۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم موقت صهیونیستی بامداد سه‌شنبه تصمیم وزارت دادگستری آمریکا برای تحقیقات مستقل درباره ترور «شیرین ابوعاقله» خبرنگار شهید شبکه الجزیره توسط صهیونیست‌ها را «اشتباه» توصیف کرد.

 

رسانه‌های آمریکایی و عبری‌زبان ساعتی پیش گزارش داده بودند که وزارت دادگستری آمریکا به تل‌آویو خبر داده که قصد دارد تحقیقاتی را درباره ترور شهید ابوعاقله آغاز کند و اداره تحقیقات فدرال (اف‌بی‌آی)‌ را مسئول این کار کرده است.

 

به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، گانتز طی بیانیه‌ای در واکنش به این مسئله گفت: «تصمیم وزارت دادگستری آمریکا برای انجام تحقیقاتی درباره درگذشت شیرین ابوعاقله یک اشتباه است».

 

وی با ادعای اینکه ارتش رژیم کودک‌کُش صهیونیستی تحقیقات «مستقل و حرفه‌ای» را درباره شهادت خبرنگار شبکه الجزیره انجام داده، اظهار داشت: «من به مسئولان آمریکایی پیام دادم که ما از نظامیان اسرائیلی حمایت می‌کنیم و با تحقیقات خارجی همکاری نخواهیم کرد».

 

نظامیان رژیم صهیونیستی اواخر اردیبهشت، در یورش به منطقه «جنین» در شمال کرانه باختری، ابوعاقله را در حالی که جلیقه خبرنگاری به تن داشت، از فاصله ۱۰۰ تا۱۵۰ متری به شهادت رسانده و «علی السمودی» تهیه‌کننده این شبکه را زخمی کردند.

 

ترور ابوعاقله اولین جنایت رژیم صهیونیستی علیه روزنامه‌نگاران فلسطینی نبود و بر اساس اعلام وزارت اطلاع‌رسانی فلسطین، از انتفاضه دوم فلسطین در سال ۲۰۰۰ تا به امروز ۴۵ روزنامه‌نگار به دست رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.

 

پیش از این، «ناصر ابوبکر» دبیر انجمن روزنامه‌نگاران فلسطینی و «جیمی بوملیحه» رئیس سابق اتحادیه روزنامه‌نگاران و «آنطوان ابوعاقله» برادر شهیده «شیرین ابوعاقله» شکایت رسمی از رژیم صهیونیستی را در دیوان کیفری بین‌المللی (مستقر در لاهه) مطرح کردند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر