تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا

راه‌اندازی پرواز کیش به دوحه با حداقل قیمت ۸ میلیون تومان

راه‌اندازی پرواز کیش به دوحه با حداقل قیمت ۸ میلیون تومان سخنگوی ایران ایر گفت: پرواز کیش به دوحه در زمان برگزاری بازی‌های تیم ملی ایران در جام جهانی با نرخ حداقل ۸ میلیون تومان در مسیر رفت راه اندازی شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 14
کد خبر: ۱۵۹۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، حسام قربانعلی گفت: پرواز از کیش به سمت دوحه در زمان بازی تیم ملی ایران برقرار می شود. این پرواز با قیمت بلیت مسیر رفت حداقل ۸ میلیون تومان و در مسیر برگشت با حداقل قیمت سه میلیون تومان با دستور رئیس سازمان هواپیمایی کشوری برقرار شد.

به گفته سخنگوی ایران ایر متناسب با زمان پرواز ممکن است نرخ پروازها تغیر کند چراکه ممکن است در زمان رفت استقبال مسافران بیشتر باشد و در زمان برگشت مشتری نباشد و پرواز خالی بازگردد.

سخنگوی ایران ایر گفت: نرخ بلیت را بازار تعیین می کند و مسافران می توانند با مراجعه به سایت ایران ایر، بلیت این مسیر را در زمان برگزاری بازی های تیم ملی ایران خریداری کنند.

قربانعلی درباره وضعیت پرواز ایکا دوحه و دوحه به ایکا گفت: برنامه ریزی با وزارت گردشگری از یک ماه گذشته انجام شده است بلیت ها به صورت پکیج واگذار شده و در راستای جلب رضایت مشتریان و با توجه به آنکه این بلیت ها به بخش خصوصی واگذار شده بود با رایزنی های صورت گرفته تعدادی از این بلیت ها در سایت عرضه شده است.

او گفت: آمارها در سیستم رزرو نشان می دهد استقبال چندانی از بلیت های این مسیر انجام نشده است و در صورت انجام این تقاضا از سوی مشتریان و افزایش تقاضا تعداد بلیت های پروازی این مسیر افزایش می یابد.قیمت این بلیت ها از نرخ ۱۰ میلیون تومان است و با توجه به زمان درخواست ممکن‌است قیمت ها تغییر کند.

او همچینن درباره نقص فنی پرواز تهران اصفهان گفت: ایجاد مشکل در سیستم تهویه که قبل از شروع پرواز اتفاق افتاده بود ، باعث تاخیر یک ساعته این پرواز شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار