قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

انتخابات مجلس 98 برای اولین بار با قانون جدید برگزار می‌شود

سخنگوی وزارت کشورگفت:‌ برنامه ریزی مان برای انتخابات مجلس 98 و خبرگان رهبری براساس آخرین اصلاحیه لازم الاجرای قانون انتخابات در سوم خرداد ماه سال 95 خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۱۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 10
کد خبر: ۱۵۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدسلمان سامانی سخنگوی وزارت کشور، با اشاره به لایحه جامع انتخابات، اظهار داشت: منظومه برگزاری انتخابات در کشور جمهوری اسلامی ایران، در قالب یک لایحه از سوی دولت تقدیم مجلس شد که اساسا برگزاری انتخابات(مجلس، شوراهای شهر و روستا،‌ریاست جمهوری و خبرگان رهبری) در این منظومه واحد پیش بینی شده است.

 

وی افزود: علاوه بر لایحه جامع انتخابات، نمایندگان مجلس در راستای اصلاح قانون انتخابات، طرحی را ارائه کردند که در مسیر از سوی شورای نگهبان ایراداتی بر آن گرفته شد و هنوز آن طرح لازم الاجرا نشده و جنبه قانونی نیافته است.

 

سخنگوی وزارت کشور با اشاره به قانون فعلی انتخابات، تصریح کرد: آنچه اجرای انتخابات را براساس آن برنامه ریزی کرده ایم، قانون فعلی انتخابات مجلس بوده یعنی همان آخرین اصلاحیه لازم الاجرا که در سوم خرداد ماه سال 1395 انجام شده است.

 

وی ادامه داد: هم اکنون در وزارت کشور برنامه ریزی های مان برای انتخابات بر اساس همان آخرین اصلاحیه لازم الاجرای قانون فعلی انتخابات است. حتی در این زمینه تمهیدات لازم را اتخاذ کرده ایم و بر این اساس پیش می‌رویم.

 

سامانی اظهار کرد: آخرین اصلاحیه قانون انتخابات، پس از انتخابات مجلس دهم و پیش از اتمام مجلس نهم ،انجام شده است. این اصلاحیه اخیر تا کنون در هیچ انتخابات مجلسی اجرا نشده است و ما براساس آن هم اکنون باید انجام دهیم.

 

وی یادآور شد:‌ یکی از مهم ترین تفاوت های این قانون،‌ حد نصاب رأی آوری نمایندگان در دور اول از 25 درصد به 20 درصد کاهش یافته است.

 

سخنگوی وزارت کشور تصریح کرد: پیش بینی مان این است که در این دوره از انتخابات مجلس 98 در بسیاری از حوزه های انتخاباتی در مرحله اول تکلیف انتخابات روشن شود و تعداد کرسی های به مراتب کمتری به دور دوم کشیده شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار