واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز واکنش عراقچی به حمله پهپادی به دفتر نخست‌وزیر اقلیم کردستان: باید در برابر ترفند‌های پرچم دروغین هشیار باشیم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: کشتی جنگی دشمن سعودی را به آتش کشیدیم

ائتلاف عراقی: تحرکات سفیر آمریکا به ضرر امنیت ملی عراق است

ائتلاف عراقی: تحرکات سفیر آمریکا به ضرر امنیت ملی عراق است عباس المالکی عضو ائتلاف دولة القانون به رهبری نوری المالکی نخست وزیر اسبق عراق نسبت به تحرکات سفیر آمریکا در بغداد و دیدارهای وی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 15
کد خبر: ۱۵۹۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر المالکی به پایگاه خبری المعلومه گفت: سفیر آمریکا در عراق به گونه‌ای رفتار می‌کند که یک نماینده عالیرتبه است و گویی قادر به انجام هر کاری است که اراده کند و با شخصیتهای سیاسی و غیر سیاسی دیدار می‌کند.

وی با بیان اینکه سفیر آمریکا خود را در عراق بالاتر از همه می‌داند، تصریح کرد، دستورات نخست وزیر در این زمینه نشانگر آن است که دیپلماتهای خارجی باید نقش خود را بر اساس عُرف بین‌الملل انجام دهند و دیدارهای آنان با وزارت خارجه و دولت عراق و در کانالهای دیپلماتیک دولتی باشد.

این سیاستمدار عراقی خاطر نشان کرد، سفیر آمریکا باید به اصول سیاست بین‌الملل پایبند باشد؛ اصولی که مبتنی بر احترام به حاکمیت کشور میزبان باشد و بر اساس قوانین و دستورات آن عمل کند.

المالکی خبر داد، سفیر آمریکا و برخی از سفرای دیگر، با انجام دیدار با سازمانها، سیاستمداران و شخصیتهای مهم اجتماعی، سیاست مداخله در امور عراق را در پیش گرفته‌اند.

وی تأکید کرد، در پس این تحرکات، انگیزه‌هایی وجود دارد که به امنیت ملی عراق آسیب می‌زند، در جامعه عراق ایجاد شکاف می‌کند و باعث می‌شود سفارتها دست به اقداماتی بزنند که در راستای برنامه‌های خاصی باشد.

این در حالی است که محمد السودانی نخست وزیر عراق به تازگی دستور دارد که دیدار هیأتها و سفرای خارجی با احزاب سیاسی یا سازمانهای اجتماعی لغو باشد و این دیدارها محدود به وزارت خارجه و دولت عراق شود.

در همین ارتباط، محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق هفتم مهر ماه گذشته درباره حمایت آمریکا از عراق هم گفت: «ثبات عراق، اولویت کنونی آمریکا نیست. حمایت آمریکا از عراق نیز بیش از آنکه واقعی باشد، رسانه‌ای است»/فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار