نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات 

واکنش بازار جهانی نفت به انفجار نفتکش میلیاردر صهیونیست

واکنش بازار جهانی نفت به انفجار نفتکش میلیاردر صهیونیست به دنبال ادعای خبرگزاری آسوشیتدپرس مبنی بر حمله پهپادی به یک نفتکش مرتبط با یک میلیاردر صهیونیست در سواحل عمان، قیمت نفت در معاملات امروز افزایش یافت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال ادعای خبرگزاری آسوشیتدپرس مبنی بر حمله پهپادی به یک نفتکش مرتبط با یک میلیاردر صهیونیست در سواحل عمان، رویترز نوشت که قیمت نفت در معاملات امروز افزایش یافت.

 

به نوشته رویترز، هر بشکه نفت برنت با 65 سنت افزایش 94.51 دلار فروخته شد و هر بشکه نفت خام آمریکا با 35 سنت افزایش 87.27 دلار در هر بشکه معامله شد.

 

هر دو شاخص نفتی بیش از یک دلار در ساعات اولیه معاملات کاهش یافته بود.

 

فرمانده تیموتی هاوکینز به رویترز گفت، ناوگان پنجم نیروی دریایی ایالات متحده از حادثه امروز در خلیج عمان در ارتباط با یک کشتی تجاری مطلع شده است.

 

آسوشیتدپرس گزارش داده است، یک نفتکش با پرچم لیبریا که تحت مدیریت «کشتیرانی اقیانوس آرام شرقی» مستقر در سنگاپور قرار دارد، در یک حمله پهپاد در آب های خلیج عمان مورد اصابت قرار گرفته است.

 

بنا بر اعلام اپراتورهای خط لوله نفت در مجارستان و اسلواکی، پس از اینکه عرضه نفت به بخش هایی از اروپا از طریق خط لوله دروژبا به طور موقت متوقف شد، قیمت نفت روز گذشته افزایش یافت.

 

این اختلال به دنبال انفجار در شرق لهستان در نزدیکی مرز اوکراین اتفاق افتاده است، اما افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در چین مانع از افزایش بیشتر قیمت ها شده است.

 

استفان اینس، تحلیلگر بازار نفت گفت: «رشد تقاضا برای نفت در چین به علت اعتقاد سرسختانه به سیاست تعداد مبتلایان صفر و ضعف اقتصادی آسیب دیده است.»

 

آژانس بین المللی انرژی (IEA) پیش‌بینی کرد، رشد تقاضا برای نفت از 2.1 میلیون بشکه در روز در سال جاری به 1.6 میلیون بشکه در روز در سال آینده خواهد رسید.

 

سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام، اوپک نیز دیروز پیش بینی خود برای رشد تقاضای نفت در جهان در سال 2022 را برای پنجمین بار از ماه آوریل تاکنون کاهش داد و با اشاره به چالش‌های اقتصادی فزاینده نظیر تورم بالا و افزایش نرخ بهره، پیش بینی سال آینده را نیز کم کرد.

 

آمارهای صنعتی نیز نشان داد که ذخایر نفت آمریکا بیشتر از انتظار کاهش یافته است که این خود از عوامل تقویت کننده نفت به شمار می رود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار