جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

قیمت مصرف کننده در فرانسه باز هم رکورد زد

داده‌های موسسه ملی آمار و تحقیقات اقتصادی فرانسه (اینسِی) نشان داد که تورم در این کشور طی ماه اکتبر به بالاترین رقم خود رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از راشاتودی، داده‌های موسسه ملی آمار و تحقیقات اقتصادی فرانسه (اینسِی) روز سه‌شنبه نشان داد که تورم در این کشور طی ماه اکتبر به بالاترین رقم خود رسیده است.

بر اساس این گزارش، رشد قیمت سالانه هماهنگ شده توسط اتحادیه اروپا در این کشور به 7.1 درصد رسید که از بالاترین رقم خود در سپتامبر یعنی 6.2 درصد، جهش کرد.

در عین حال، شاخص ملی قیمت مصرف‌کننده در فرانسه تا حدودی پایین‌تر بود، اما همچنان نسبت به سال قبل افزایش داشت و از 5.6 درصد در ماه قبل به 6.2 درصد رسید. به طور کلی، قیمت‌ها نسبت به ماه قبل 1 درصد افزایش یافتند.

گزارش مؤسسه ملی آمار و تحقیقات اقتصادی فرانسه همچنین نشان داد که تورم عمدتاً ناشی از افزایش هزینه‌های انرژی و مواد غذایی بوده که به ترتیب 19.1 درصد و 12.0 درصد در سال افزایش یافته است. این داده‌ها همچنین نشان می دهد که هزینه خدمات اندکی کاهش یافته است.

برونو لومر وزیر دارایی فرانسه روز دوشنبه اعلام کرد که اولویت اصلی اقتصادی این کشور کاهش قیمت انرژی و تورم مارپیچ است.

فرانسوا ویلروی دوگالو، رئیس بانک مرکزی فرانسه هفته گذشته پیش بینی کرد که اقتصاد این کشور دچار فرود سختی نخواهد شد، اگرچه یک "رکود محدود و موقت" ممکن است.

ویلروی به رادیو اروپا 1 گفت: اقتصاد فرانسه "کمی بهتر از حد انتظار مقاومت می کند" و افزود که احتمالاً در سه ماهه پایانی سال جاری با سرعتی ناچیز به رشد خود ادامه خواهد داد./ تسنیم

ارسال نظر