یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

ادامه تعرض پهپادهای ترکیه به حریم هوایی یونان

ادامه تعرض پهپادهای ترکیه به حریم هوایی یونان رسانه‌های یونانی روز چهارشنبه از تداوم تعرض ارتش ترکیه به حریم هوایی یونان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه «کاثیمرینی» به نقل از وزارت دفاع یونان گزارش داد که یک فروند پهپاد ارتش ترکیه صبح چهارشنبه بر فراز جزیره «کیناروس» در شرق دریای اژه پرواز کرد. وزارت دفاع یونان در بیانیه خود اعلام کرد که این پهپاد بدون ارائه برنامه پروازی، وارد منطقه اطلاعات پروازی شد و حریم هوایی یونان را نقض کرد.

این گزارش حاکیست، این حادثه ساعت ۹:۳۳ صبح به وقت محلی رخ داد و پهپاد ترکیه‌‌ای که به نوع آن اشاره‌ای نشده در ارتفاع ۱۹۰۰۰ پایی پرواز کرد. ارتش ترکیه معمولا از پهپادهای جاسوسی بر فراز قلمروی هوایی یونان استفاده می‌کند.

وزارت دفاع یونان ازشناسایی و رهگیری پهپاد متجاوز ترکیه‌ای بر فراز جزیره کیناروس خبر داد.

این حادثه در حالی رخ داد که رئیس‌جمهور ترکیه روز چهارشنبه در نشست خبری در حاشیه اجلاس «گروه ۲۰» در شهر«بالی» در اندونزی بار دیگر یونان را تهدید به حمله کرد.

«کیپ تاکینگ گریس»، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه گفت: «می‌توانیم یک شب ناگهان به این کشور برسیم».

وی گفت که یونان باید جایگاه خود را بشناسد و تاریخ را به خاطر بسپارد .

در حیطه نظامی، یونان به تازگی مرکز آموزش خلبانی جدید بین‌المللی خود را با مشارکت (رژیم) اسرائیل افتتاح کرده است. یونان تلاش می‌کند بر نیروی هوایی ترکیه رقیب منطقه‌ای خود برتری یابد.

از سویی دیگر، سخنگوی دولت ترکیه نسبت به موافقت آمریکا در فروش جنگده‌های جدید «اف-۱۶ » به آنکارا ابراز امیدواری کرده است .«ابراهیم کالین» سخنگوی «رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهور ترکیه گفت: «روند موافقت ایالات متحده برای فروش جنگنده‌های اف-۱۶ به ترکیه به خوبی پیش می‌رود و می‌تواند ظرف چند ماه آینده تکمیل شود».

ترکیه در اکتبر ۲۰۲۱ از ایالات متحده درخواست خرید ۴۰ جنگنده اف-۱۶ ساخت شرکت «لاکهید مارتین» و ۸۰ کیت به‌روز رسانی برای هواپیماهای جنگی موجود خود را پس از شکست در خرید جنگنده اف-۳۵ ارائه کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار