درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

معاون رئیس‌جمهور: دولت سیزدهم اهل حل مسئله است

منصوری گفت: مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری یکی از مهم‌ترین مراکز نهاد است و ملت عزیز امید بستند که مشکلات‌شان به واسطه مراجعه به این مرکز حل شود و دولت سیزدهم اهل حل مسئله است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری با حضور در مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری در جریان روند خدمت‌رسانی این مرکز به مراجعات مردمی و همچنین نحوه پیگیری نامه‌های مردمی به رئیس‌جمهور در سفرهای استانی قرار گرفت.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور در این بازدید، گفت: مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری یکی از  مهم‌ترین مراکز نهاد است از این جهت که با مردم مواجهه مستقیم دارد و ملت عزیز امید بستند که مشکلات‌شان به واسطه مراجعه به این مرکز حل شود و دولت سیزدهم اهل حل مسئله است.

سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند افتخار دولت سیزدهم این است که امید و اعتماد به مجموعه نظام را بین مردم ارتقا داد؛ این سرمایه ما است و روز به روز باید تقویت شود.

منصوری افزود: یکی از ابزارهای کلیدی  افزایش امید بین مردم، مرکز ارتباطات مردمی است.

وی با بیان اینکه در برخی دولت‌های قبل  یکی از مشکلاتی که داشتیم این بوده که مسئله حمل شده، اما حل نشده افزود: در دولت سیزدهم و علی‌رغم محدودیت‌ها، خودمان مسئله مردم را شناسایی و تا جای امکان حل می‌کنیم.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور در پایان با تأکید بر آمادگی برای پشتیبانی و حمایت مادی و معنوی از  مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری، دستوراتی برای افزایش کیفیت خدمت‌رسانی صادر کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار