پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

شهادت دو مدافع امنیت در اقدام تروریستی اصفهان

شب گذشته دو نفر از نیرو‌های بسیجی و مدافع امنیت به نام محسن‌حمیدی و محمد حسین کریمی در یک اقدام‌تروریستی در اصفهان به شهادت رسیده و دو نفر دیگر نیز مجروح هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 17
کد خبر: ۱۵۹۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، روح الله حکیمی‌فرد مسوول روابط عمومی سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان گفت: شامگاه چهارشنبه مورخ ۲۵ آبان ماه در پی فراخوان گسترده ضدانقلاب برای ایجاد آشوب و اغتشاش نیروهای حافظ امنیت به منظور برقراری نظم و امنیت در فلکه نگهبانی خانه اصفهان حضور پیدا می‌کنند پس از آن عوامل تروریستی از بین اغتشاشگران با رگبار به سمت نیروهای مدافع امنیت تیراندازی می‌کنند که دو نفر از  نیروهای بسیجی به نام محسن حمیدی و محمد حسین کریمی به شهادت رسیده و دو نفر دیگر نیز مجروح هستند. 

وی افزود: حمله تروریستی به حوزه بسیج در اصفهان کذب است و جزئیات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد. 

ساعتی قبل برخی رسانه ها مدعی شده بودند که شش نفر با سه دستگاه موتور سیکلت با حمله به حوزه مقاومت بسیج ۱۰ امام علی النقی (ع) خانه اصفهان، نیروهای مستقر در آن مکان را به رگبار بستند و متواری شدند، که این خبر تکذیب شد و عملا حمله ای به حوزه ۱۰ بسیج صورت نگرفته است و عزیزان بسیجی که به شهادت رسیدند در نزدیک فلکه نگهبانی خانه اصفهان مستقر بودند.

محمدرضا جان نثاری معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان نیز در گفت‌وگو با شبکه خبر با اشاره به حادثه تروریستی در اصفهان بیان داشت : حدود ساعت ۲۱ شامگاه چهارشنبه به دنبال حضور اغتشاشگران در منطقه خانه اصفهان و روشن کردن آتش برای بستن خیابان تعدادی از نیروهای بسیج منطقه در محل حضور یافتند.

او افزود: در این بین تعدادی از موتورسواران در اقدامی تروریستی با اسلحه جنگی از بین اغتشاشگران به مدافعان امنیت شلیک کرده که ۲ نفر از این برادران به نام‌های محسن حمیدی و محمد حسین کریمی به شهادت رسیده و ۲ نفر نیز توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان همچنین‌ اظهار داشت: متأسفانه حال یکی از این مجروحان نیز وخیم است.

وی همچنین به حوادث و اغتشاشات سمیرم اشاره کرد و افزود: در این درگیری‌ها نیز ۳ نفر از اغتشاشگران فوت کرده‌اند که پرونده همه آنها در دست اقدام است.

جان نثاری در پایان اظهار داشت: در حال حاضر امنیت در استان برقرار است و امنیت کشور و حفظ جان و مال مردم خط قرمز ما است و اغتشاشگران باید به این امر توجه داشته باشند./ برنا

ارسال نظر
آخرین اخبار