پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

تشریح جزئیات سفر نماینده، ولی فقیه به استان سیستان و بلوچستان

نماینده، ولی فقیه در تشریح جزئیات سفر خود به استان سیستان و بلوچستان گفت: یکی از اصلی‌ترین دلایل سفر ما، شنیدن دیدگاه‌های مختلف مسئولین و بزرگان، نخبگان و جوانان استان سیستان و بلوچستان است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 14
کد خبر: ۱۵۹۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام محمدجواد حاج علی اکبری نماینده ولی فقیه در گفت‌وگوی تلویزیونی درباره جزئیات سفر خود به استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: این افتخار نصیب بنده و هیئت اعزامی به این استان شد که حامل سلام و محبت رهبر عالی‌قدر انقلاب خطاب به مردمان عزیز، باوفا، باصفا و انقلابی استان سیستان و بلوچستان باشیم؛ رهبر انقلاب علاقه ویژه ای به این استان داشته و شناخت قدیمی از این استان دارند. 

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان استانی است با رنگین کمان قومیتی و مذهبی و تنوع فوق العاده زیبایی دارد، در عین حال با داشتن این همه تنوع، در سپهر نور ایمان و غیرت ایمانی و ملی دیده می‌شود و حقیقتاً تماشایی است.

نماینده ولی فقیه به برگزاری جلسه مستقل با علمای اهل سنت اشاره کرد و گفت: در این جلسه مطالب عزیزان را شنیدیم و نقطه نظراتشان را دریافت کردیم؛ یکی از اصلی ترین دلایل سفر ما، شنیدن دیدگاه‌های مختلف مسئولین و بزرگان، نخبگان و جوانان استان سیستان و بلوچستان است. به حمدالله جلسه علمایی ما با جمع قابل توجهی از نخبگان، دانشجویان و فعالین اجتماعی و فرهنگی برگزار شد و دیدگاه‌های آنان را شنیدیم.

حاج علی اکبری ادامه داد: ما در این سفر با خانواده‌های شهدای امنیت نیز جلسه‌ای داشتیم و آن جلسه هم جلسه با صفایی بود؛ پس از دریافت دیدگاه‌های این عزیزان که سرشار از عشق و ارادت به انقلاب اسلامی بود، پیام‌هایی که همه این عزیزان خدمت رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی داشتند را نیز دریافت کردیم و ان‌شالله امشب جلسات با خانواده‌های شهدا ادامه خواهد داشت.

حاجی‌علی‌اکبری: پیام مردم استان را به رهبرانقلاب دریافت کردیم | تشریح جزئیات سفر نماینده ولی فقیه به استان سیستان و بلوچستان

وی خاطر نشان کرد: امروز نیز جلسه فوق العاده ای داشتیم که برای خود من هم خیلی جذاب بود؛ بزرگان طوائف گوناگون از سراسر استان، علما، نخبگان مرکز استان و جمعی از مسئولان تشریف فرما شده بودند در این جلسه هم به تفصیل عزیزان نقطه نظرات خود را اعلام کردند و ما هم موفق به گفت‌وگو با آن‌ها شدیم و سفر ما همچنان ادامه داشته و دیدارهای دیگری هم داشت خواهیم داشت و به برخی از شهرستان های استان هم سفر خواهیم کرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار