خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

‌هویت ضارب شهدای امنیت مشهد شناسایی شد

‌هویت ضارب شهدای امنیت مشهد شناسایی شد رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی، از تشکیل پرونده قضایی برای حمله کنندگان به جمعی از مدافعان امنیت در مشهد خبر داد و گفت: هویت ضارب شهدای امنیت مشهد شناسایی شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۲۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 18
کد خبر: ۱۵۹۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  صادقی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با اشاره به ناامیدی دشمن از همراهی مردم با اغتشاشگران و عصبانیت آنها گفت: در ادامه رفتارهای خشن و ضد انسانی عده‌ای فریب خورده، در تاریخ 26 آبان ماه هنگامیکه عده‌ای اغتشاشگر با زور و تهدید به دنبال به تعطیلی کشاندن کسب و کارها در یکی از خیابان‌های شهر مقدس مشهد بودند با مقاومت کسبه مواجهه می‌شوند.

 

وی در تشریح اقدام مسلحانه صورت گرفته از سوی یکی از اغتشاشگران گفت: یک نفر از آشوبگران با سلاح سرد به تعدادی از جوانان مدافع امنیت که برای یاری رساندن به مردم در صحنه حضور پیدا کرده بودند، حمله کرد که این اقدام منجر به شهادت 2 مدافع امنیت و زخمی شدن 4 نفر دیگر شد.

 

رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی خاطر نشان کرد: به محض وصول گزارش این رویداد با دستور قضایی بازپرس ویژه در صحنه حاضر و پرونده‌ای در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی تشکیل و اقدامات لازم برای شناسایی عوامل این اقدام آغاز شده است.

 

غلامعلی صادقی افزود: به مردم بزرگوار اطمینان می‌دهیم تمام تلاش خود را برای انجام وظایف قانونی و مجازات مرتکبان بکار خواهیم بست.

 

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی تصریح کرد: هویت ضارب شهدای امنیت مشهد شناسایی شد و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار