اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

آخرین وضعیت دارویی کشور

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با تشکیل ستاد رصد تامین دارو، کمبودهای دارویی بررسی شدند که بخشی از این کمبودها که تعداد آنها کم است، سراسری است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 19
کد خبر: ۱۵۹۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، سید حیدر محمدی،معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با تشکیل ستاد رصد تامین دارو و فعالیت شبانه روزی این ستاد، کمبودهای دارویی بررسی شدند که بخشی از این کمبودها که تعداد آنها کم است، سراسری بوده و نیاز به زمان بیشتری دارد اما کمبود برخی داروها، مقطعی بود که با جابجایی موجودی بین استانها، مشکل برطرف می‌شود.

 

وی با اعلام این مطلب، اظهار داشت: بخشی از کمبودهای دارویی مربوط به آنتی بیوتیک‌ها خوراکی بوده که با افزایش تولید و واردات محموله‌ها، این کمبودها رفع می‌شود. 
 


وی افزود: در مورد برخی داروهای حمایتی مانند استامینوفن، بروفن، شربت دیفن هیدرامین و آنتی هیستامین ها، کمبودها در حدی نیست که نیاز به واردات این اقلام دارویی باشد و با افزایش ظرفیت تولید، وضعیت سامان می‌یابد. در بسیاری از استانها مشکل کمبود این داروها برطرف شده و در برخی از استانها که دسترسی آنها به دارو کمتر بوده و یا شرکت‌های پخش سراسری به آن مناطق دسترسی نداشته‌اند نیز از طریق جابجایی بین ذخیره های دارویی، مشکل برطرف می‌شود. 


 
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه کمبودهای دارویی در حال کاهش است، گفت: برای پایداری و ثبات در بازار دارویی کشور، به چند هفته زمان نیاز است تا با تامین به موقع شرکت‌های تولید کننده، واردات و کمک به اصلاح مصرف دارو، مشکلات کمبود دارویی به حداقل برسد. 


 
محمدی از تامین پایدار دارو به عنوان یکی از مهمترین وظایف سازمان غذا و دارو یاد کرد و افزود: تا زمان رسیدن به وضعیت پایدار و رفع کمبودهای دارویی، علاوه بر تقویت ظرفیت تولید داخلی، واردات نیز ادامه پیدا می‌کند. خوشبختانه ظرفیت تولید داخلی نیز افزایش یافته بگونه‌ای که برخی شرکتها، خطوط دیگر تولید دارو را در مسیر تولید آنتی بیوتیک به کار گرفته‌اند. 


 
وی خاطرنشان کرد: پیش بینی می‌کنیم که ظرف روزها و هفته‌های آینده، با افزایش ظرفیت تولید و توزیع منظم و مرتب، مشکل کمبود آنتی بیوتیک بطور کامل برطرف شود. در حال حاضر اولویت توزیع سرم با مراکز درمانی است و در صورت تامین نیاز مراکز درمانی، مشکل توزیع محدود سرم در داروخانه هم برطرف می‌شود./ فارس

ارسال نظر