یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

غریب‌آبادی: هدف ما حفظ برجام است

نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه‌ای با یک رسانه آلمانی که چهارشنبه منتشر شده، هدف ایران از کاهش تعهدات خود در برجام را حفظ این توافق هسته‌ای دانسته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۱۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 10
کد خبر: ۱۵۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر ، «کاظم غریب‌آبادی»، نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه‌ای با یک رسانه آلمانی که امروز چهارشنبه منتشر شده گفته ایران خواستار حفظ توافق هسته‌ای است.

پیش از این خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلمات‌های غربی مدعی شده بود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در یک جلسه محرمانه به اعضای خود اعلام کرده ایران سطح غنی‌سازی اورانیوم خود را به 4.5 درصد افزایش داده است.

 

غریب‌‌آبادی در مصاحبه با هفته‌نامه دی‌تسایت گفت: «کارهایی که ما می‌کنیم فقط یک هدف دارند: می‌خواهیم توافق هسته‌ای را حفظ کنیم.»

وی در این مصاحبه همچنین گفت: «در صورتی که همه شریکان ما در توافق به تعهداتشان عمل کنند، همه اقدامات ما را ظرف یک ساعت می‌توان به عقب برگرداند.»

جمهوری اسلامی ایران بعد از خروج آمریکا از برجام یک سال «صبر راهبردی» را در دستور کار قرار داد و به طرف‌های توافق هسته‌ای به ویژه کشورهای اروپایی که وعده جبران خروج آمریکا را می‌دادند مهلت داد به تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای عمل کنند.

با گذشت یک سال و محقق نشدن وعده‌های اروپا، شورای عالی امنیت ملی ایران در بیانیه‌ای روز ۱۸ اردیبهشت‌ماه به طرف‌های توافق هشدار داد در صورتی که ظرف ۶۰ روز به تعهدات خود در زمینه‌های نفتی و بانکی عمل نکنند ایران طبق مفاد برجام، از تعهدات خود ذیل این توافق خواهد کاست.

جمهوری اسلامی ایران تا کنون در دو گام از تعهدات خود کاسته و از امروز یکشنبه (۱۶ تیرماه) یک ضرب‌الاجل ۶۰ روزه دیگر برای محقق شدن تعهدات سایر طرف‌ها صادر کرده است. تهران گفته در صورتی که تغییری در وضعیت ایجاد نشود از ۶۰ روز دیگر گام سوم را اجرایی خواهد کرد.

ایران ۱۰ تیرماه اعلام کرد ذخایر اورانیوم ۳.۶۷ درصدی این کشور از مرز ۳۰۰ کیلوگرم عبور کرده است.  تهران همچنین ۱۶ تیرماه اعلام کرد به محدودیت ۳.۶۷ درصدی برای سطح غنی‌سازی اورانیوم پایبند نیست.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار