مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

آلمان در یک قدمی بحران کمبود گوشت

آلمان در یک قدمی بحران کمبود گوشت انجمن صنعت گوشت آلمان هشدار داد که این کشور طی چهار تا شش ماه آینده با بحران کمبود گوشت مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۳ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 19
کد خبر: ۱۵۹۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از دای‌ولت، انجمن صنعت گوشت آلمان هشدار داد که این کشور ممکن است طی 4 تا 6 ماه آینده با کمبود گوشت مواجه شده و قیمت این ماده غذایی افزایش یابد.

هوبرت کلیگر، یکی از مدیران شرکت وستفلیش و عضو هیأت مدیره انجمن صنعت گوشت آلمان می‌گوید طی 4، 5 یا 6 ماه آینده ما شاهد کمبود گوشت خواهیم بود.

به گفته کلیگر دولت آلمان مصر به نصف کردن تعداد دام‌ها در این کشور است تا از این طریق با تغییرات آب‌وهوایی مقابله کند. با این حال اما کارشناسان می‌گویند این مسئله به تعطیلی گسترده کارخانه‌های تولید و فرآوری گوشت منجر شده و از سوی دیگر به افزایش 40 درصدی قیمت این ماده غذایی منجر خواهد شد.

از طرفی کاهش تعداد دام‌ها می‌تواند به پایین آمدن تولید کود طبیعی منجر شده و نهایتاً شاهد بالا رفتن قیمت صیفی‌جات و یا افزایش قیمت کودهای شیمیایی خواهیم بود. در هر دو صورت اوضاع بحران غذا در آلمان بدتر خواهد شد.

در حالیکه برخی کارشناسان و نمایندگان صنعت گوشت آلمان می‌گویند موضوع گیاه‌خواری در این کشور طی سال‌های گذشته افزایش یافته اما هنوز 90 درصد مردم آلمان گوشت مصرف می‌کنند.  آلمان بیش از آنکه به تولید داخل متکی باشد در تأمین گوشت به واردات وابسته است و این موضوع طی‌ ماه‌های گذشته شدیدتر هم شده است.

آلمان هم‌اکنون بزرگترین واردکننده گوشت در میان کشورهای اروپایی به شمار می‌رود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار