جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

هشدار اردوغان به اروپا درباره منزوی کردن روسیه

هشدار اردوغان به اروپا درباره منزوی کردن روسیه رئیس جمهور ترکیه روز یکشنبه هشدار داد که اروپا برای منزوی کردن روسیه بهای گزافی را خواهد پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۶۰۰۶۸

به گزارش راهبرد معاصر «رجب طیب اردوغان» در ادامه سخنانش گفت: «بهای که اروپایی‌ها برای انزوای روسیه می‌پردازند بی پایان خواهد بود».

رئیس جمهور ترکیه اضافه کرد: «این بها به صورت فزاینده توسط اروپا و لهستان پرداخت می‌شود».

روز گذشته بود که «لیونید اسلوتسکی» رئیس کمیسیون امور بین الملل مجلس دومای روسیه گفت که «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در تلاش بود که ناتو را به درگیری مستقیم با روسیه بکشاند.

این مقام روس در ادامه سخنانش گفت: «ما هرگز مسیر مذاکرات را نبسته‌ایم اما این واشنگتن است که برای کی‌یف برای آغاز مذاکرات تعیین تکلیف می‌کند».

وی با اشاره به سقوط دو موشک در خاک لهستان گفت: «پس از سقوط موشک‌ها در لهستان، زلنسکی تلاش کرد تا ناتو را به مقابله با روسیه بکشاند».

در تاریخ ۱۵ نوامبر (۲۴ آبان) موشکی در روستایی در لهستان نزدیک مرز اوکراین سقوط کرد که دو قربانی برجای گذاشت. آندری دودا رئیس‌جمهور لهستان چهارشنبه گفت که این موشک بخشی از سامانه دفاع هوایی اوکراین بوده است. وزرات خارجه آمریکا هم گفت که درباره صحت نتیجه‌گیری لهستان اطمینان کامل دارد. پیش از آن اوکراین تلاش داشت روسیه را مقصر جلوه دهد.

وزارت خارجه روسیه اظهارات کی‌یف در رابطه با این حادثه را فتنه‌انگیزی بزرگ خواند و اعلام کرد این موشک توسط سامانه پدافند هوایی اس-۳۰۰ اوکراین شلیک شده است.

نماینده روسیه در سازمان ملل هم گفت که مقامات کی‌یف و ورشو با استفاده از حادثه برخورد موشک به شرق لهستان، سعی کردند به شروع درگیری مستقیم بین ناتو و روسیه دامن بزنند.

دیمیتری مدودف رئیس‌جمهور سابق روسیه در پیامی توییتری در واکنش به این حادثه هشدار داد: «حمله موشکی» مورد ادعای اوکراین در لهستان تنها یک چیز را ثابت می‌کند: جنگ ترکیبی علیه روسیه، غرب به جنگ جهانی نزدیک‌تر می‌شود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار