ترامپ در ادعایی خواستار دریافت غرامت از ایران شد! زلزله‌ای با قدرت ۷.۴ ریشتر کلمبیا را لرزاند اعلام حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف ترامپ ادعای ترامپ: بدون تشدید تنش با ایران تعامل می‌کنیم! ترامپ: با ایران شبه‌مذاکره می‌کنیم؛ درست مثل یک بازی شطرنج حل می‌شود عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر صحت دارد؟ ادعا‌های سنتکام: محاصره دریایی ایران را ادامه می‌دهیم حال وخیم جو بایدن از زبان پسرش فرمانده سنتکام وارد اراضی اشغالی شد + جزئیات عمان: مذاکرات درباره ترتیبات دریانوردی در تنگه هرمز در فضای مثبت جریان دارد ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز عضو سازمان بدر: حملات به عربستان از پایگاه‌های اسرائیلی در سوریه انجام شد زمان نهایی خروج نیرو‌های ائتلاف از عراق اعلام شد  اردوغان: توافق‌نامه مکه هیچ کشوری را هدف قرار نمی‌دهد آتلانتیک: تاب‌آوری ایران دولت ترامپ را غافلگیر کرد ترامپ: ما خودمان به موشک‌هایی که اوکراین درخواست کرده است، نیاز داریم

اظهارنظر جدید مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران

اظهارنظر جدید مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که اطلاعاتی ندارد که نشان دهد ایران در حال توسعه برنامه تسلیحات اتمی است
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در برنامه ۶۰ دقیقه شبکه آمریکایی «سی‌بی‌اس» گفت فکر نمی‌کند زمان آن رسیده باشد که بپذیرد ایران یک قدرت اتمی است و اطلاعاتی هم ندارد که نشان دهد ایران در حال توسعه برنامه تسلیحات اتمی است. 

 

گروسی در پاسخ به این سوال که فکر می‌کند تهران چقدر به ساخت بمب اتمی نزدیک است، گفت: در سطح کنونی تولید اورانیوم غنی شده، ایران به اندازه کافی مواد برای داشتن بیش از یک دستگاه را انباشه کرده، اگر تصمیم بگیرند این کار را انجام دهند. اما هیچ اطلاعاتی نداریم که نشان دهد ایران در حال حاضر برنامه تسلیحات اتمی دارد.  

 

به گزارش خبرگزاری «تاس»، وی در پاسخ به این سوال که آیا با ایران به نقطه بی‌بازگشت رسیده و آیا زمانش رسیده که آن را به عنوان قدرت هسته‌ای بپذیریم، گفت: نه، به آن نقطه نرسیده‌ایم. اما باید خیلی سخت کار کنیم تا به آنجا نرسیم. 

 

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پنج‌شنبه (۲۶ آبان) قطعنامه‌ای ضد ایرانی را تصویب کرد و از تهران خواست تا به همکاری با این نهاد بین‌المللی در خصوص ادعای «ذرات اورانیوم یافت‌شده در سه مکان اعلام‌نشده در ایران» همکاری کند.

 

این دومین قطعنامه از این جنس در سال جاری میلادی بود، در حالی که محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران پیش از این تصریح کرده بود که «تهران به سوالات مطرح‌شده از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پاسخ دقیق داده اما آژانس مبنای گزارش‌هایش را اطلاعات دریافتی از دشمنان ایران قرار می‌دهد»؛ دشمنانی که به‌طور مشخص رژیم صهیونیستی یکی از آن‌هاست.

 

حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران در واکنش به اقدام غیرسازنده آژانس اتمی گفت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اقدام غیرسازنده‌ای انجام داد. در حالی که دو هفته پیش هیأتی متشکل از مقامات وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی ایران به وین سفر کرده و درباره همکاری نیرومندتر ایران و آژانس توافق کردند و دیدار سازنده‌ای را با آقای رافائل گروسی مدیرکل آژانس انجام دادند، ولی به یک باره در راستای تاثیرگذاری بر محیط داخلی و همچنین اعمال فشار حداکثری و در تدوام سیاست به شدت ریاکارانه این روزهای ایالات متحده آمریکا قطعنامه‌ای را علیه ایران بر روی میز گذاشته و بار دیگر از آژانس سوء استفاده سیاسی کردند.

 

وی تصریح کرد: اقدام متقابل و موثر را انجام خواهیم داد در عین حالی که به حقوق بین‌الملل و تعهدات بین‌المللی خود پایبند خواهیم بود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار