انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

پرداخت حقوق‌ 50 میلیونی در شرکت‌های وزارت تعاون/ تدوین سوال از وزیر درباره حقوق‌ها

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی با بیان اینکه متاسفانه گزارشاتی از پرداخت حقوق‌های نجومی 40 و50 میلیونی در شرکت‌های وزارت تعاون داشته‌ایم، گفت: باید وزارت اقتصاد علت این تخلف را بگوید زیرا دیگر دادن حقوق نجومی قابل قبول نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۲۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 11
کد خبر: ۱۶۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر ، محمدعلی پورمختار عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به تدوین سوال نمایندگان از وزیر اقتصاد درباره پرداخت حقوق‌های نجومی 40 و 50 میلیونی در کشور علی‌رغم منع قانونی گفت:‌ در این باره سوالی را از دژپسند مطرح کرده‌ایم و منتظریم تا در هفته آینده که جلسات مجلس آغاز می‌شود این موضوع را پیگیری کنیم.

وی افزود: وزیر اقتصاد باید بر نحوه اجرای قانون بودجه و سایر قوانین مرتبط و همچنین نظارت بر هزینه‌کرد‌ها اقدام عاجل و قاطع کند و این وزارتخانه باید پاسخ دهد چرا حقوق‌های نجومی همچنان وجود دارد؟

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: طرح سوال از دژپسند وزیر اقتصاد با موضوع حقوق‌های نجومی در هفته آینده مطرح می‌شود و وی درباره چرایی پرداخت‌های حقوق‌های نجومی با وجود اینکه قانون در این خصوص صراحت دارد باید توضیح دهد.

 

پورمختار اظهار داشت: دیوان محاسبات کل کشور وظیفه رسیدگی به موضوع حقوق‌های نجومی را دارد و توقع ما از این نهاد ناظر به عنوان بازوی نظارتی مجلس شورای اسلامی هم این است.

وی گفت: حقوق‌های نجومی در سال‌های گذشته و در مرحله اول بررسی شد و دیوان محاسبات هم در این باره ورود کرده و گزارشی را در صحن علنی قرائت شد اما اینکه پرداخت حقوق‌های نجومی همچنان وجود داشته باشد جای سوال است.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس افزود: دیوان محاسبات باید با رویکرد جدید، با جدیت و قاطعیت بیشتری درباره حقوق‌های نجومی در برخی شرکت‌های دولتی ورود کند زیرا اعطای حقوق‌های نجومی تخلف قانونی است که دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور می‌توانند برخورد لازم را مسببین آن داشته باشند.

 

وی گفت: اسناد پرداخت حقوق‌های نجومی 40 و 50 میلیونی را دیده ام و این موضوع در گزارشات رسمی وجود دارد.

پورمختار تصریح کرد: متاسفانه در شرکت‌های وابسته به وزارت تعاون و زیر مجموعه این وزارتخانه، گزارشاتی از حقوق‌های 40 و 50 میلیون تومانی وجود دارد که آنها دریافت این حقوق‌‌ها را شفاف بیان کرده‌اند.

وی در پایان گفت: وقتی حداکثر حقوق مدیران طبق قانون 7 برابر حداقل حقوق یعنی 31 میلیون تومان است، معنا ندارد حقوق‌های 40 تا 50 میلیونی و بیش از آن را مشاهده کنیم.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار