شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود فاکس نیوز مدعی حمله پهپادی و موشکی ایران به کشتی آمریکایی شد برخورد شناور‌های دریایی هند و پاکستان در دریای عرب؛ دهلی نو کاردار اسلام‌آباد را احضار کرد سوئد در اقدامی خصمانه کارمند سفارت ایران را اخراج و سفیر تهران را احضار کرد خروج روزانه نیرو‌های آمریکایی از اقلیم کردستان عراق

پنتاگون: تا هر وقت طول بکشد، از اوکراین حمایت می‌کنیم

پنتاگون: تا هر وقت طول بکشد، از اوکراین حمایت می‌کنیم در شرایطی که حمایت‌های مالی و تسلیحاتی از اوکراین در بحبوحه مشکلات اقتصادی کشورهای غربی‌ ادامه دارد، مسئول پنتاگون اعلام کرد که حمایت واشنگتن از کی‌یف ادامه خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۲۱۷

به گزارش راهبرد معاصر «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا روز دوشنبه (امروز) در کنفرانس خبری مشترک با همتای اندونزیایی خود در جاکارتا حضور یافت و در این نشست اعلام کرد که حمایت واشنگتن از اوکراین بدون توجه به موضوع زمان، ادامه می‌یابد.

رئیس پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) در این کنفرانس خبری تصریح کرد که آمریکا «تا هر وقت که طول بکشد» به حمایت خود از اوکراین ادامه خواهد داد.

در این نشست خبری، یک خبرنگار از وزیر دفاع آمریکا درباره جنگ اوکراین سوال کرد که لوید آستین در جواب گفت: «پیش‌بینی اینکه اوضاع چگونه و در چه جدول زمانی پیش می‌رود سخت است، اما ما تا هر زمانی که طول بکشد از اوکراین حمایت می‌کنیم».

به گفته این مقام ارشد دولت جو بایدن، تمرکز آمریکا حمایت از اوکراین است اما تمرکز اوکراین، «اطمینان یافتن از این است که آنها هر کاری بکنند تا اینچ به اینچ سرزمین مستقلشان را پس بگیرند».

وزیر دفاع آمریکا افزود، به باور من اوکراین برای جنگیدن در ماه‌های زمستان آماده است دارد و در شرایط بسیار بهتری از «دشمنانشان» قرار دارد.

تاکید دوباره این مقام ارشد آمریکایی بر ادامه حمایت‌ها از اوکراین در شرایطی انجام شده که از زمان آغاز جنگ، واشنگتن به حمایت‌های همه جانبه تسلیحاتی، مالی، اطلاعاتی از کی‌یف و تشدید فشارهای همه جانبه علیه مسکو دست زده‌ است.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونستک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات نظامی ویژه در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار