حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

واکنش‌ روسیه به تیرباران اسرای روسی در اوکراین

واکنش‌ روسیه به تیرباران اسرای روسی در اوکراین مقامات روسیه تاکید کردند که مسکو عاملان مرگ دلخراش اسرای جنگی روسیه به دست نظامیان اوکراینی را مجازات می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۱ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین امروز (دوشنبه) در جمع خبرنگاران تکید کرد که عاملان قتل اسرای روس که اخیرا تصاویر مرگ دلخراش آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی پخش شده است، شناسایی و مجازات خواهند شد.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امورخارجه روسیه هم شلیک بی‌رحمانه به اسرای جنگی غیرمسلح روسی را سندی محکم از اقدامات وحشیانه و جنایتکار بودن زلنسکی و رژیم کی‌یف عنوان کرد و گفت: این اقدام وحشیانه نقض فاحش کنوانسیون ژنو و میثاق‌های بین‌المللی است، اما سازمان‌های بین‌المللی که شعار حقوق بشر سر می‌دهند، بازهم خفقان گرفته‌اند تا ثابت شود، حقوق بشر شعاری دروغین و ابزاری برای فشار بر کشور‌های مستقل است.

دیمیتری مدودف، معاون رئیس جمهور در شورای امنیت روسیه نیز تاکید کرد: حتی اگر سال‌ها طول بکشد، روسیه باید این جنایتکاران را مجازات کند و عاملان را به سزای عمل ننگین خود برساند.

در همین حال ویچسلاو والودین، رئیس مجلس دومای روسیه در نشست علنی پارلمان، شلیک به سوی اسیران روسی را یادآور جنایات نازی‌ها و فاشیست‌ها دانست. او افزود: جهان باید بداند که آمریکا و غرب از یک رژیم نازی حمایت می‌کنند، که دستشان تا آرنج به خون آغشته است.

پیش از این و پس از انتشار ویدئویی در فضای مجازی که نشان دهنده قتل اسرای روسی به دست نیرو‌های کی یف است، وزارت دفاع روسیه اوکراین را به جنایت جنگی متهم کرد.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد این اقدام وحشیانه در بین نیرو‌های اوکراین متداول است و حامیان غربی کی یف به این جنایت‌ها توجهی نمی‌کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار