سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

مذاکرات آمریکا و روسیه در فنلاند بی‌نتیجه تمام شد

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، مذاکرات مسکو-واشنگتن در هلسینکی فنلاند، پیشرفتی در روابط دو کشور ایجاد نکرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۲۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 11
کد خبر: ۱۶۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر ، گفت‌وگوی اخیر آمریکا و روسیه درباره برخی مسائل بین‌المللی بی‌نتجه به پایان رسید.

وزارت امور خارجه آمریکا طی بیانیه‌ای اعلام کرد، «دیوید هیل» معاون امور سیاسی وزیر امور خارجه آمریکا و «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه در شهر «هلسینکی» فنلاند روابط مسکو- واشنگتن و چالش‌های موجود در اروپا، خاورمیانه و آسیا را مورد بحث قرار دادند.

به نوشته «رادیو آزاد اروپا»، «مورگان اورتاگس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، روز چهارشنبه مدعی شد: «هیل تأکید کرد با اینکه آمریکا به‌دنبال کاهش اختلافات و افزایش همکاری با روسیه بر سر چالش‌های جهانی است، اقدامات منفی روسیه مانعی برای پیشرفت در روابط دوجانبه است».

 

ریابکوف نیز درباره این مذاکرات گفت او و هیل در میان موضوعاتی که به بحث گذاشتند، وضعیت ونزوئلا را نیز بررسی کردند اما نتوانستند به دیدگاهی مشترک دست پیدا کنند. او گفت روسیه هیچ نیروی نظامی در ونزوئلا ندارد اما به‌طور دوره‌ای متخصصانی را به آنجا می‌فرستد و نیازی نیست آن را با واشنگتن به بحث بگذارد.

ریابکوف گفت او و هیل درباره پرونده «پل والن» تبعه آمریکایی متهم به جاسوسی در روسیه نیز به تبادل نظر پرداختند. وی افزود مسکو برنامه‌ای برای تبادل زندانیان با آمریکا ندارد.

درحالی که روسیه در ونزوئلا حامی «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور قانونی این کشور است، آمریکا از «خوان گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده حمایت می‌کند. علی‌رغم تأکید روسیه برای حل مسالمت‌آمیز اختلافات داخلی ونزوئلا، آمریکا تلاش می‌کند با حمله نظامی و اعمال تحریم، دولت قانونی را در «کاراکاس» سرنگون کند.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه چندی پیش در مصاحبه‌ای تلویزیونی گفته بود روابط کشورش با آمریکا درحال بدتر و بدتر شدن است.

پوتین و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، ماه گذشته میلادی، در حاشیه اجلاس سران گروه ۲۰ در شهر «اوساکا» ژاپن دیدار کردند. یکی از محورهای اصلی گفت‌وگوی رهبران دو کشور، اختلاف بر سر معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای میان‌برد (INF)‌ بود.

ترامپ اوایل سال جاری میلادی به‌صورت یک‌جانبه از این توافق که سال ۱۹۸۷ بین آمریکا و روسیه منعقد شده بود خارج شد. پوتین نیز در پاسخ به این حرکت ترامپ، این معاهده را در کشورش به حالت تعلیق درآورد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار