کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی
مسکو:

قاطعانه با بازگشت تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران مخالفت می‌کنیم

معاون وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به اینکه آمریکا تلاش‌هایی را برای بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران آغاز کرده است، تأکید کرد که مسکو و دیگر اعضای جامعه بین‌الملل قاطعانه با این سناریو مخالفت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 26
کد خبر: ۳۶۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سرگئی ریابکوف» معاون سیاسی وزیر امور خارجه روسیه روز چهارشنبه در پایان نشست کمیسیون مشترک برجام که با در سطح معاونین و مدیران کل در وین برگزار شد، تأکید کرد که مسکو و اعضای مسئولیت‌پذیر جامعه بین‌الملل قاطعانه در برابر تلاش‌های آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران ایستادگی خواهند کرد.

 

ریابکوف در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: «من فکر می‌کنم که در هر صورت تلاش‌های احتمالی آمریکا برای فعال کردن این سناریوها -هم تمدید تحریم تسلیحاتی و هم بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت- با مخالفت قاطعانه ما یعنی اعضای مسئولیت‌پذیر جامعه بین‌الملل مواجه خواهد شد. در پایان باید تأکید کنم که شورای امنیت نباید به آلت دست واشنگتن تبدیل شود. ما اجازه نخواهیم داد که این اتفاق رخ دهد.»

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر