حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

بن‌بست مذاکرات تشکیل کابینه نتانیاهو با حزب راست افراطی

تلاش‌های «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای تشکیل دولت جدید در سایه اختلافات با حزب راستگرای افراطی بر سر توزیع پست‌های وزارتخانه‌ها با مشکل مواجه شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 22
کد خبر: ۱۶۰۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر مذاکرات تشکیل کابینه جدید بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با حزب راستگرای این رژیم، به بن بست رسیده است.
چرا که «اسموتریچ» از او وزارت جنگ را درخواست کرده است. پس از اینکه حزب لیکود از دادن وزارت توسعه نقب و الجلیل به بن غفیر، خودداری کرد، او خود را از مذاکرات کنار کشید.

هر چند نتانیاهو در زمان اعلام پیروزی راستگرایان خوشحال به نظر می‌رسید، اما امروز با همین حزب راستگرا که خواسته‌هایی بیش از توانایی او از وی می‌خواهد در محاصره و تنگنا قرار گرفته است.

در ساعات پایانی حزب بن غفیر مذاکرات با حزب لیکود را متوقف کرد چرا که حزب لیکود با دادن پست وزارت توسعه نقب و الجلیل به وی مخالفت کرد. بن غفیر این مسئله را اینگونه توجیه کرد که برخلاف تعهداتش به هوادارانش در زمان انتخابات بوده است. اما اسموتریچ که بر تصدی وزارت جنگ اصرار دارد ظاهرا تعهدات نتانیاهو را در زمینه الحاق کرانه باختری به عنوان یکی از شرط‌های پیوستن به کابینه نتانیاهو کافی نمی‌داند.

«خلدون البرغوثی» کارشناس امور رژیم صهیونیستی در این خصوص اعلام کرد مذاکرات ائتلافی برای نتانیاهو همچنان با مشکل مواجه است. او مشکلاتی با طرف‌های متعدد دارد، از جمله صهیونیسم دینی یا اسموتریچ که بر وزارت جنگ اصرار دارد یا برخی خواسته‌های بن غفیر برای تصدی وزارت توسعه نقب و الجلیل که نتانیاهو را به ندادن این وزارتخانه متهم می‌کند. وی حتی تهدید کرد که به صف مخالفان خواهد پیوست.

وزارت جنگ برای صهیونیسم دینی و لیکود چه معنایی دارد؟ این وزارتخانه برای صهیونیسم دینی به منزله تسلط بر کرانه باختری است که مانع از تشکیل کشور فلسطینی می شود. همچنین دامنه شهرک های صهیونیست نشین در کرانه باختری و قدس از نظر افقی و عمودی گسترش خواهد یافت بدون اینکه کسی اعتراض کند. اما حزب لیکود صرف نظر کردن از این وزارتخانه را عامل تنش با آمریکا می داند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار