قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

دستاورد شورای شهر تهران به غیر از نامگذاری چند کوچه چیست؟

عضو شورای عالی استان‌ها ضمن انتقاد به عملکرد رئیس شورای عالی گفت: در شورای شهر تهران چه دستاوردی به غیر از نامگذاری چند کوچه و خیابان داشته‌اید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۲۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 11
کد خبر: ۱۶۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر ، محمد قانبیلی در جلسه علنی شورای عالی استان‌ها خطاب به رئیس شورای عالی گفت: در حال حاضر مشکل سیاسی شدن شوراهاست و اینکه شما در شورا حضور ندارید و مدیران ضعیف و ناکارآمد انتصاب کرده‌اید که شورای عالی استان‌ها را به سراشیبی سقوط می‌کشاند، ولی شک نکنید همین افرادی که از روستاها آمده‌اند شوراها را مجددا به مسیر خود برمی‌گردانند.

 

وی افزود: از نظر شما افراد قوی و توانمند چه کسانی هستند که قطعا شما و همکارانتان در شورای شهر تهران و یا شورای شهرهای بزرگ می‌دانید. در دو سال گذشته اعضای شورای شهر تهران چه اقدامی انجام داده‌اند؟ آیا پروژه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های بزرگ عمرانی در تهران کلنگ‌زنی شد و یا پروژه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های خاصی افتتاح کردند؟ و هرچه مصوبه در این دوره داشتند به ضرر شهروندان بود.

عضو شورای عالی استان‌ها اظهار‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌: نامگذاری چند خیابان، کوچه، میدان و یا محدود کردن مردم در سطح چند شهر تنها دستاورد شورای شهر است و جز این موارد دستاورد دیگری نداشت.

 

قانبیلی خطاب به رئیس شورای عالی گفت: ‌این توهین به اعضای شورا است که آنها را افراد ضعیف می‌نامید و چه مقیاسی برای انتصاب افراد قوی داریم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

وی خطاب به عارف ریاست فراکسیون امید مجلس نیز گفت: مصاحبه‌های شما را خوانده‌ام و چقدر دلسوز شده‌اید! و به حمایت از شوراها برخاسته‌اید! چرا زمانی که سپنتا را با مشکل مواجه کردند وارد نشدید؟ جامعه شورایی آنقدر بالغ شده که دیگر فریب این بازی‌های سیاسی را نمی‌خورد. البته شاید بتوانید همکارانتان را در مجلس فریب بدهید، ولی شورا فریب نمی‌خورد.

 

عضو شورای عالی استان‌ها خطاب به رئیس‌جمهور نیز گفت: چرا وعده‌هایی می‌دهید که نمی‌توانید عمل کنید؟ سه سال پیش قول دادید طرح منابع پایدار شهرداری و مدیریت یکپارچه شهری را در کوتاه‌ترین زمان به مجلس ارائه می‌کنید. چه شد وعده‌هایتان؟

قانبیلی بیان داشت: ما از وعده‌هایتان گذشتیم، حداقل در روز شورا یک تبریک می‌گفتید تا دلمان به همین تبریک خوش باشد.

 

وی ادامه داد:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ رئیس‌جمهور در دو سال باقیمانده تدبیری انجام دهد که جامعه شورایی زنده شود.

عضو شورای عالی استان‌ها در خصوص پیامکی درباره حضور در جلسات هم‌اندیشی نیز گفت: پیامکی مبنی بر حضور اعضا در جلسات هم‌اندیشی مطرح شده که حضور اعضا در این جلسات الزامی نیست و عدم حضور آنها نباید غیبت حساب شود.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار