زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

زلزله،‌ شهر سیانجور اندونزی را به ویرانه تبدیل کرد

زمین لرزه ویرانگر اندونزی دست‌کم ۱۶۲ کشته و ۳۰۰ زخمی وخیم برجای گذاشت و بیش از ۱۳ هزار نفر در اندونزی اکنون جایی برای زندگی ندارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، زمین لرزه ویرانگر اندونزی دست‌کم ۱۶۲ کشته و ۳۰۰ زخمی وخیم برجای گذاشت. در همین حال، جستجو برای یافتن ده‌ها مفقود ادامه دارد؛ بسیاری از آن‌ها زیر آوار‌های ریخته شده مدفون شده‌اند.

 

به گزارش آرتی، «سیانجور» واقع در پرجمعیت‌ترین استان جاوه غربی در کشور اندونزی، در نزدیکی کانون زمین لرزه ۵.۶ ریشتری قرار داشت. این فاجعه مردم محلی وحشت زده را مجبور کرد به خیابان‌ها فرار کنند، زیرا ماندن در داخل خانه ناامن بود.

 

«پارتینم» یکی از بازماندگان این حادثه اظهار داشت: «من گریه می‌کردم و بلافاصله شوهر و فرزندانم را گرفتم. اگر آن‌ها را بیرون نمی‌کشیدم، ممکن بود قربانی شویم.» خانه او اندکی پس از اینکه خانواده آن را ترک کردند فروریخت.

 

آرتی نوشت، بیش از ۱۳ هزار نفر در اندونزی اکنون جایی برای زندگی ندارند، زیرا خانه‌هایشان به شدت آسیب دیده است. اندونزی به دلیل موقعیت جغرافیایی خود اغلب تحت تأثیر زلزله، فوران‌های آتشفشانی و همچنین سیل قرار می‌گیرد. چگونه مردم در کشوری که اینقدر مستعد بلایای طبیعی است زنده می‌مانند؟

 

پیش از این نیز خانه‌ها و خیابان‌ها در شهر «ماکاسار» اندونزی پس از بارش‌های سنگین و طغیان رودخانه دچار سیل و آب گرفتگی شدند.

 

بحران آب یکی از بزرگترین مشکلات امروزی است، زیرا برخی از مناطق از کمبود شدید آب رنج می‌برند و برخی دیگر در معرض خطر سیل بیش از حد هستند. علاوه بر این، آب و هوای سیاره در حال تغییر است و با افزایش دما، خشکسالی و گرسنگی در آفریقا و آسیا روی می‌دهد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر