نیرو‌های مسلح یمن آغاز معادله «محاصره در برابر محاصره» را اعلام کردند / کشتی‌های سعودی حق تردد در باب‌المندب ندارند ارتش آمریکا کشته شدن یک نظامی دیگر را تائید کرد / تلفات آمریکا در چند روز اخیر به ۴ تن رسید رایزنی‌های فشرده دوحه برای کاهش تنش در منطقه / تاکید وزیر خارجه قطر بر ضرورت بازگشت به دیپلماسی قانون ساماندهی الحشد الشعبی در آستانه تصویب در مجلس عراق حمله مجدد به نیروگاه برق و آب‌شیرین‌کن کویت شمار نظامیان کشته شده آمریکایی به ۱۶ تن رسید ادعا‌ی تازه سنتکام درباره محاصره دریایی ایران سنتکام: دو نظامی آمریکایی در جریان حملات ایران کشته شدند / یک نظامی آمریکایی مفقودالاثر است رهبر بعدی حماس کیست؟ بیانیه سنتکام درباره تجاوز به برج مراقبت دریایی چابهار سفارت ایران در بغداد: دوران حمله بدون پرداخت هزینه به پایان رسیده است لاوروف: با همه طرف‌های درگیر در بحران خلیج فارس در تماسیم نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موفق موشک‌های سپاه به امارات حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان حمله غافلگیرانه ایران به مرکز فرماندهی پایگاه نظامی آمریکا در سوریه

زلزله،‌ شهر سیانجور اندونزی را به ویرانه تبدیل کرد

زلزله،‌ شهر سیانجور اندونزی را به ویرانه تبدیل کرد زمین لرزه ویرانگر اندونزی دست‌کم ۱۶۲ کشته و ۳۰۰ زخمی وخیم برجای گذاشت و بیش از ۱۳ هزار نفر در اندونزی اکنون جایی برای زندگی ندارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، زمین لرزه ویرانگر اندونزی دست‌کم ۱۶۲ کشته و ۳۰۰ زخمی وخیم برجای گذاشت. در همین حال، جستجو برای یافتن ده‌ها مفقود ادامه دارد؛ بسیاری از آن‌ها زیر آوار‌های ریخته شده مدفون شده‌اند.

 

به گزارش آرتی، «سیانجور» واقع در پرجمعیت‌ترین استان جاوه غربی در کشور اندونزی، در نزدیکی کانون زمین لرزه ۵.۶ ریشتری قرار داشت. این فاجعه مردم محلی وحشت زده را مجبور کرد به خیابان‌ها فرار کنند، زیرا ماندن در داخل خانه ناامن بود.

 

«پارتینم» یکی از بازماندگان این حادثه اظهار داشت: «من گریه می‌کردم و بلافاصله شوهر و فرزندانم را گرفتم. اگر آن‌ها را بیرون نمی‌کشیدم، ممکن بود قربانی شویم.» خانه او اندکی پس از اینکه خانواده آن را ترک کردند فروریخت.

 

آرتی نوشت، بیش از ۱۳ هزار نفر در اندونزی اکنون جایی برای زندگی ندارند، زیرا خانه‌هایشان به شدت آسیب دیده است. اندونزی به دلیل موقعیت جغرافیایی خود اغلب تحت تأثیر زلزله، فوران‌های آتشفشانی و همچنین سیل قرار می‌گیرد. چگونه مردم در کشوری که اینقدر مستعد بلایای طبیعی است زنده می‌مانند؟

 

پیش از این نیز خانه‌ها و خیابان‌ها در شهر «ماکاسار» اندونزی پس از بارش‌های سنگین و طغیان رودخانه دچار سیل و آب گرفتگی شدند.

 

بحران آب یکی از بزرگترین مشکلات امروزی است، زیرا برخی از مناطق از کمبود شدید آب رنج می‌برند و برخی دیگر در معرض خطر سیل بیش از حد هستند. علاوه بر این، آب و هوای سیاره در حال تغییر است و با افزایش دما، خشکسالی و گرسنگی در آفریقا و آسیا روی می‌دهد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار