قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

ترکیه خواستار توقف کمک واشنگتن به شبه‌نظامیان کُرد شد

وزیر دفاع ترکیه با بیان اینکه شبه‌نظامیان کُرد سوری شاخه‌ای از گروهک تروریستی «پ.ک.ک» هستند، از آمریکا و دیگر متحدان آنکارا خواست که حمایت نظامی از آنها را پایان دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۴۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از اظهارات «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه مبنی بر آماده‌شدن برای آغاز عملیات زمینی در شمال سوریه، آنکارا از تشدید حملات به شبه‌نظامیان کُرد سوری خبر داد.

 

«حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه شامگاه سه‌شنبه با درخواست از آمریکا برای توقف حمایت‌های نظامی از شبه‌نظامیان کُرد سوری موسوم به «یگان‌های مدافع خلق» (ی.پ.گ)، وعده داد که عملیات در شمال سوریه را تقویت می‌کنند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، آکار طی سخنرانی در یک کمیسیون پارلمان ترکیه اظهار داشت: «ما به شرکای خود، مخصوصا آمریکا، در تمام سطوح گفته‌ایم که ی.پ.گ همان پ.ک.ک است و بر خواسته‌های خود مبنی بر توقف هرگونه کمک آنها به تروریست‌ها اصرار داریم».

 

همزمان «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه نیز اعلام کرد که نیروی زمینی ترکیه شامل تانک‌ها و پیاده نظام به زودی وارد شمال سوریه شده و عملیات نظامی علیه شبه‌نظامیان کُرد را تشدید می‌کنند.

 

اردوغان طی سخنرانی در این‌باره توضیح داد: «چند روزی است که ما با استفاده از جنگنده‌ها، توپخانه‌ها و تسلیحات‌مان به تروریست‌ها حمله می‌کنیم. به خواست خدا در سریعترین زمان ممکن با تانک‌ها و سربازان‌مان، آنها را ریشه‌کن می‌کنیم».

 

این تهدیدهای مقامات آنکارا در حالی است که دو منبع نظامی سوری به رویترز گفته‌اند، توپخانه‌های ارتش ترکیه همچنان به گلوله‌باران پایگاه‌های شبه‌نظامیان کُرد و دیگر اهداف نزدیک شهرهای «تل‌رفعت» و «عین‌العرب» ادامه می‌دهند.

 

رئیس‌جمهور ترکیه پیش از این نیز با بیان اینکه سه دولت اخیر آمریکا گروه‌های تروریستی در شمال سوریه را مسلح کرده‌اند، گفت حمایت واشنگتن از شبه‌نظامیان کُرد، تهدیدی برای آنکارا محسوب می‌شود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار