اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

آیت‌الله جنتی: فقدان روحیه بسیجی، زندگی ذلت‌بار را به دنبال دارد

دبیر شورای نگهبان با تاکید بر اینکه فقدان روحیه بسیجی، زندگی ذلت‌بار را به دنبال دارد، گفت: متاسفانه در تاریخ کشورمان وقایعی وجود دارد که هر ایرانی آزاده‌ای از مرور آن‌ها احساس حقارت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر،  آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه، ۲ آذر ۱۴۰۱) در جلسه این شورا با اشاره به در پیش‌بودن هفته بسیج و سالروز تاسیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: یاد و خاطره همه کسانی‌که با روحیه بسیجی زیستند و در این راه از بذل جان خویش دریغ نورزیدند را گرامی می‌داریم.

 

وی با بیان اینکه در نگاه حضرت امام راحل (ره) و همچنین مقام معظم رهبری، بسیجی بودن منحصر به عضویت در یک سازمان نیست، اظهار داشت: بر اساس نظر این بزرگواران، بسیجی بودن یک نوع تفکر، یک نوع فرهنگ و یک سبک زندگی است که متکی به ارزش‌های جهان‌شمول اسلامی است و میراث آزادگانی است که در طول تاریخ برای اعتلای جبهه حق مجاهدت کرده‌اند.

 

آیت‌الله جنتی افزود: دشمنان ایران اسلامی می‌دانند تا هنگامی که بسیجیان هستند و تفکر بسیجی وجود دارد، نه‌تنها ایران اسلامی در برابر آن‌ها سر خم نخواهدکرد، بلکه الگوی مردم آزاده جهان خواهد شد و همین امر است که باعث شده امروز جبهه جهانی مقاومت جهان سلطه را به چالش بکشد.

 

وی در ادامه تفکر بسیجی را حلال مشکلات کشور دانست و تصریح کرد: این تفکر است که بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را نیز محقق خواهد کرد و زمینه‌ساز شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی خواهد شد.

 

دبیر شورای نگهبان تاکید کرد: جوانان بسیجی که امروز جان خود را برای تامین امنیت مردم ایران هدیه می‌کنند، همان‌هایی هستند که در روز‌های سخت همه‌گیری ویروس کرونا و در هنگام پیش آمدن وقایعی مانند سیل و زلزله خالصانه در خدمت مردم بوده‌اند.

 

وی با اشاره به اینکه وجود بابرکت بسیجیان مومنی مانند طلبه شهید آرمان علی‌وردی و سایر شهدایی که در اتفاقات اخیر سینه‌شان را در برابر دشمنان ایران سپر کردند، نشانگر تداوم روحیه بسیجی درکشور است، افزود: همه آحاد مردم و بسیجیان که همواره در عرصه‌های مختلف برای اعتلای ایران اسلامی تلاش کرده‌اند باید مجاهدت در عرصه جهاد تبیین را نیز از وظایف مهم خود بدانند.

 

آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه فقدان روحیه بسیجی، زندگی ذلت‌بار را به دنبال دارد، به عبرت‌های تاریخ معاصر ایران اشاره کرد و گفت: متاسفانه در تاریخ کشورمان وقایعی وجود دارد که هر ایرانی آزاده‌ای از مرور آن‌ها احساس حقارت می‌کند.

 

وی یکی از این وقایع را ماجرای برگزاری کنفرانس سران متفقین در تهران در آذر سال ۱۳۲۲ عنوان کرد و گفت: این اتفاق که در رژیم پهلوی اتفاق افتاد، سرشار از رفتار‌های تحقیرآمیز بود که خوب و لازم است جوانان با مطالعه تاریخ، از تفاوت شرایط ایران مقتدر امروز با ایران تحقیر شده آن سال‌ها مطلع شوند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار