ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

کنعانی خطاب به بایدن: آیا در تحریم حداکثری شما علیه ملت ایران، زنان و مادران ایرانی مستثنی بودند؟

کنعانی خطاب به بایدن: آیا در تحریم حداکثری شما علیه ملت ایران، زنان و مادران ایرانی مستثنی بودند؟ سخنگوی وزارت امور خارجه از رئیس جمهور آمریکا که مدعی آزاد کردن زنان ایرانی شده، پرسید: آیا در تحریم حداکثری شما علیه ملت ایران، زنان و مادران ایرانی مستثنی بودند؟
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 24
کد خبر: ۱۶۰۶۴۳

به گزارش راهبرد معاصر ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (پنجشنبه) سوم آذر ماه در توئیتی در واکنش به اظهارات مداخله جویانه جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره اوضاع داخلی ایران نوشت: رئیس‌جمهور رژیمی که بیش از ۴۰ سال در دشمنی و بیرحمی علیه ملت ایران سنگ تمام گذاشت و در ⁧‫تروریسم اقتصادی‬⁩ و تحریم حتی به کودکان بیمار پروانه‌ای هم رحم‌ نکرد، مدعی است «ما در کنار زنان ایران هستیم».

وی از بایدن پرسید: به راستی آیا در تحریم حداکثری شما علیه ملت ایران، زنان و مادران ایرانی مستثنی بودند؟!

به گزارش فارس، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا چهارشنبه شب در بیانیه‌ای ادعا کرد: « ما در کنار زنان ایران هستیم که برای مطالبه حقوق بشر و آزادی‌های اساسی خود با خشونت و ظلم روبرو هستند.»

گفتنی است، رئیس جمهور آمریکا که در راستای زنده نگه داشتن اغتشاشات اخیر در ایران از هیچ تلاشی فروگذار نکرده، اخیرا هم در یاوه‌گویی جدید مدعی آزاد کردن ایران شد که با واکنش تند ایران مواجه شد. البته چند ساعت بعد از طرح این اظهارات مداخله جویانه، «جان کربی»سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید از این ادعا عقب نشست. او در کنفرانسی خبری در پاسخ به سؤالی درباره منظور بایدن از این اظهارات گفت: «او یکبار دیگر همبستگی‌ ما را با معترضان ایران ابراز کرد؛ یعنی همان کاری که از ابتدا انجام داده است. ایجاد تغییر به عهده مردم ایران است. باید به عهده مردم ایران باشد که درباره آینده‌شان تصمیم بگیرند.»

رئیس جمهور افغانستان پیش از این هم در اظهاراتی مداخله جویانه مدعی شده بود که در کنار مردم ایران می‌ایستد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار